0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atın ölümü arpadan olsun Kırılsa ne olur, o riski hesap edersek arabayada çarpan olabilir trafiğe çıkmayalım
hocam bende afacana bakıyordum sizin bulduğunuz lipin linki veya resmi mevcut mudur?Mesaj Birleştirildi: Kasım 19, 2014, 21:28:48birde köşe bandlarını nerden nekadara temin ettiniz?
Bu linktekini alıcaksanız zaten Allah korusun tüm ortamlarda nefretle bahsettiğim plastik parcası... Altınızda ki araç bi şahin değil lütfen...
ACD abime her zaman katılmak zorunda mıyım ben yav madem alacaksınız orjinal trd setinin aynsını dışarıda da yapıyolar ondan yaptırın en azından şekli olur Mesaj Birleştirildi: Kasım 20, 2014, 00:13:50Bir de ben de plakanın arkasına seizinki gibi bi parça koymak istiyorum. Nereden temin ettiğinizi söylerseniz ben de bir bakayım
Benimde pek içime sinmedi çok basit duruyor, Fiyatı baya ucuz diye denemek istedim ama pekte güzel durmayacak anladığım kadarıyla
ACD abime her zaman katılmak zorunda mıyım ben yav madem alacaksınız orjinal trd setinin aynsını dışarıda da yapıyolar ondan yaptırın en azından şekli olur ,
Plakalık sormuştun benim araçtaki bu 2 sene önce kadar hepsiburada.com' dan almıştım ama orda bulamadım fiyat aynıydı http://www.n11.com/era-honda-tip-plastik-plaka-altligi-P35158898