0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güle güle kullanınspoiler orjinalmi ?
Bence çok güzel olmuş maşallah ama bence krom bagaj çıtası kötü görünüyor, sökerseniz eğer, plakalıktakini gövde rengi kaplama yada siyah kaplama yaparsanız çok iyi olur
Kaana katılıyorum bıraz abartı duruyor bagajdakı 2.krom.Arka bütünlük sağlanmış Auris'te bi tek eksik olan bence Mühürlü bi App şart
Güle güle kullanin.
Şafak bey yakışmış Güle güle kullanin. Yeni Corolla'ya egzoz ucu yakışmıyor denedim çok siritiyor. Araba dizel olduğu için emanet duruyor tamponda.yoksa bende egzoz ucu takacaktim.Fakat bi şey dikkatimi çekti plakayı neden gizleme gereği duydunuz?
Oo maşallah cillop gibi olmuş Güle güle kullanin güzel duruyor beyazda Bi de krom sis çerçevesi tavsiye ederim
Eyüp Bey,Teşekkürler,Plakayı saklamamın özel bir nedeni yok. İnternet'e yüklediğimde kapatıyorum.Saygılarımla,
tesekkur ederım. malum sahtekarlar 3 kaatcılar ınsaların basına neler neler getırıyorlar. acaba herhangı bı seye karsı onlem amaclı mı dıye sormustum. bırde eksoz ucunu servısten mı aldınız? mesajda kodunu yazmıssınız o kod ıle servısten bulabılırmıyız ? fıyatı ne kadar ?