Gönderen Konu: 2014 COROLLAYA YAN KAPI ÇITASI FİYAT 75 USD.  (Okunma sayısı 6875 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
2014 COROLLAYA YAN KAPI ÇITASI FİYAT 75 USD.
« : Kasım 16, 2014, 23:04:32 »
www.aliexpress.com/item/Chrome-ABS-Side-Door-Body-Molding-Cover-Trim-For-Toyota-Corolla-2014/2025537360.html ...Arkadaşlar yetkili servislerde ki yan koruma çıtalarını fiyatları çok yüksek resmen çıtayla nikah kıymamız isteniyor servisler de 400 tl araştırdığım kadarıyla altı üstü plastik neden bu kadar fahiş pahalı anlayan bana da anlatsın ....Neyse aradım taradım yurt dışı sitede buldum ama kaliteli midir yoksa işe yaramaz mı kullanan arkadaşlar varsa eğer bilgilendirirse şimdi den teşekkür ederim....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Toyota Club Türkiye

2014 COROLLAYA YAN KAPI ÇITASI FİYAT 75 USD.
« : Kasım 16, 2014, 23:04:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Ynt: 2014 COROLLAYA YAN KAPI ÇITASI FİYAT 75 USD.
« Yanıtla #1 : Kasım 16, 2014, 23:50:54 »
Bence bu sitedeki fiyat da çok böyle bir ürün için...
Bir de kurulabilecek birşey, Çin'den gelene kadar ne hale gelir bilemedim...
Çin'den böyle büyük birşey hiç sipariş etmedim...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Facebook sayfam.
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: '13
  • 13 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 17, 2014, 10:27:26 »
O risk alınmaz hocam o fiyata.. Şöyle birşey buldum, istetmedim ama iletişime geçin satıcıyla sıkı bir paketle daha güvenli hale gelebilir alışverişiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-toyota-corolla-2013-2014-krom-yan-kapi-citasi-4-parca-p.celik-150214336/detay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Kasım 17, 2014, 15:26:22 »
O risk alınmaz hocam o fiyata.. Şöyle birşey buldum, istetmedim ama iletişime geçin satıcıyla sıkı bir paketle daha güvenli hale gelebilir alışverişiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-toyota-corolla-2013-2014-krom-yan-kapi-citasi-4-parca-p.celik-150214336/detay
Umut bey verdiğiniz ilanda ki arkadaşla görüştüm sadece süs amaçlı imiş sattıkları malzeme koruma sağlamaz diyor başka bir marka aracın yan kapı korumasını tavsiye etti bana da mantıklı geldi ölçüleri alıp bir deneyeceğim bakalım sonuçları, resimleri ve ücreti de paylaşırım yetkili servise bir dünya para kaptırmayacağım....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Kasım 18, 2014, 15:57:59 »
Kendimiz söylüyoruz kendimiz dinliyoruz ama olsun faydamız olsun bu konuyu araştıranlara....Ankara toyota efe den fiyat aldım plastik kapı bandı için boya isçilik bant 350 tl sadece bant 226.53 tl....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
  • 28 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 18, 2014, 16:14:13 »
Kapı bantları koruma sağlar fakat kapı altındaki krom parça kapı korumaz tahminimce.Korudu diyelim krom hasarlanır hadi işin yoksa servisten 1 kapı kromu için bir takım krom daha al. :D
Toyocuk :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Kasım 18, 2014, 17:17:33 »
Kapı bantları koruma sağlar fakat kapı altındaki krom parça kapı korumaz tahminimce.Korudu diyelim krom hasarlanır hadi işin yoksa servisten 1 kapı kromu için bir takım krom daha al. :D
Kromu konudan çıkardık zaten tamamen plastiğe döndük kromun koruyuculuğundan şüphe ettim ve plastik koruma varken krom kesinlikle bence gereksiz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 18, 2014, 18:15:28 »
13 yıl siyah kapı bantlarıyla araç kullanınca insan bıkıyor. onlar aracı çok kalitesizleştiriyor basitleştiriyor. R19 havası katıyor Broadway havası katıyor
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 18, 2014, 19:23:47 »
Bazı Araçlara yakışıyor, ama ben corolla'ya yakıştıramıyorum kapı bantlarını...
Krom çıta ise görsel açıdan oldukça hoş oluyor...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • Kilometre: 72126
  • Model Yılı: '07
  • 292 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 20, 2014, 23:20:47 »

13 yıl siyah kapı bantlarıyla araç kullanınca insan bıkıyor. onlar aracı çok kalitesizleştiriyor basitleştiriyor. R19 havası katıyor Broadway havası katıyor
valla hocam önden bir çarpmamız olmuştu.tampondakş bantlar olmasaydı tampon içe göçmüştü.Düz durmasını sağlıyor resmen.
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Kasım 21, 2014, 00:16:54 »
Bazı Araçlara yakışıyor, ama ben corolla'ya yakıştıramıyorum kapı bantlarını...
Krom çıta ise görsel açıdan oldukça hoş oluyor...
Peki beyler öküz gibi kapılarını açıp aracımızın kapı kaportasında göçükler ve çizikler açan yabanlara karşı nasıl  bir önlem öneriyorsunuz ? Ben aracımın estetik görüntüsünden vazgeçtim artık bu yabanlar ile şehir hayatını beraber yaşamak zorundayız denk gelsem sorunu çözeceğim ama aracımızın yanında 24 saat duramıyoruz sözün özü kapı bandın dan başka çözüm yok gibi......