0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba, benim de turanza lastikler. Şikayetiniz nedir lastikler hakkında? Sert lastik mi? Bir kaç yerde daha okudum bunu. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Çok sert,gürültülü, konforsuz.düşük hızlarda ve soğukken yol tutuş zaafiyeti hissediyorum
LPG maalesef olmuyor çünkü iş yerimin otoparkı kapalı ve LPG li araçlar giremiyor bu sebeple ya benzinli olacak yada dizel. Bir kişide d4d dizel önermeyecek mi yahu
Toyota bile vazgeçiyor d4d den ben nasıl tavsiye edeyim bir kaç seneye tamamen bırakır zaten bmw ile anlaştı dizelde, ayrıca 1.33 demiş bazı arkadaşlar ama sakın yaklaşmayın derim benzinli alacaksanız ya 1.6 alın yada küçük hacimli turbolu araçlara bakın ama 40 bin lira paranız varsa seat skoda gibi araçlara bakabilirsiniz
Geçen hafta sıfır 1.33 auris test ettim plazada araba düzlükte fena değil ama yokuşta ölüyor ayrıca ara hızlanması devirde çevirsen pek yeterli değil, arabanın yüklü halini düşünemiyorum. bu sebeple 1.33 istemiyorum. 1.6 elegant peşinde dolanayım birazda acaba kaç litre yakıyor 1.6 benzinliler.Ayrıca ben 2010 dizel corolla kullandım gidişi gayet tatminkardı, tabiki çok iyi değil ama kesinlikle kötü değildi. vite geçişleri ise 2007 yarise göre oldukça az hissettiriyor ama tabi eksi 96 corollamın vites geçişleri gibi ( tam otomatik gibi ) hiçbirisi olamaz. ama 4 ileri olduğundan yakıt artışı oluyor bunun yerine ben mmt ye razıyım koldan vites değişmeside cabası