Gönderen Konu: arkadaşlar 2001 corolla 1.6 vvt-i aracıma lpg taktırıcam yardım istiyorum  (Okunma sayısı 2102 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 160000
  • Model Yılı: '07
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
arkadaşlar 2001 corolla 1.6 vvt-i aracıma lpg taktırıcam yardım istiyorum. öncelikle sormak istediğim konu performans konusu bazı yerlerde okuyorum performans düşüklüğü olmuyor diye böyle bişey mümkünmüdür.. ikinci olarak sormak istediğim hangi marka taktırmalıyım.. lovato ve brc nin iyi olduğunu duydum ancak brc nin enjektör sesi yaptığını duydum. bir de fast modelleri var bunların aralarında ne fark var benim aracıma hangisi daha uygun olur.. lpg taktıran kullanıcılardan yardım bekliyorum.. şimdiden çok teşekkür ederim..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
valla bu araçtan önce bende laguna 2 vardı onda brc marka lpg sistemi taktırmıştım ve hiç performans alamadım lpg nin her türlüsüne karşıyım hem arabanın motor sistemine zarar hemde performans konusanda verimsiz fikrim hiç taktırma...saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
fast ten uzak dur. tamam çok güzel özellikle performansa yönelik üretilmiş bir model ama teknik destek berbat heryerde yazılımı yok hemde baya bi yerde (brc servisleri) yok çok sıkıntı çektim.
97 1.6xei gerektiğinde ferrari gibi,gerektiğinde varyemez :):) seni seviyorum toyota!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
benim araçta BRC sıralı sistem takılı ben gayet menunum performansta bi sıkıntısı yok eskine göre evet enjektörlerden ufakta olsa çıt çıt ses geliyor(kaput kapaliyken duyman imkansız) aracnı uzun süreli kullanacaksan taktır km de lpg de 0.20 ş. içi yakıyor şehir dışı olarak çok çok ekonomik
2001 ToYoTa CoRoLLa 1.4 vvt-i 97 HP  >> BeYaZ FaRe <<

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 160000
  • Model Yılı: '07
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.. sanırım en mantıklısı brc diğerleri hakkında pek ii şeyler duymadım.. saygılar