0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar Merhaba. 2013 Dizel Otm. Corollam Var. Gecen Aracimla Rampa Yukari Cikarken 1.Vites Normal Gaza Basiyorum Derken 2. Vitese Gecti Her Zamaki Gibi Saglam Bi Cirtlamayla Sonra Cekmedi Motor Tekrar 1. Vitese Düstü. Bende Hemen Manuele Aldim.Rampayı 1. Vitesle Yavas Ciktim.Rampa Bitince Tekrar Otomatige Aldim. Anlamadigim Arac Nasıl Otomatik Kendi Kendine Ayarlaması Gerekmiyormu.Daha Oncede Basima Geldi O Zaman Manuele Almamistim 2 Sefer Ust Uste Yaptı Aynısını Daha Sonra Manuele Aldim. inanin Ayni Yeri Halaoglunda Octavia Var Dizel Otomatik Onun Arabayla Denedim Cok Rahat Cikti Ekrana Baktim 2.Viteste. Octavia 1.6 Dizel Benimki 1.4 200cc Bu Kadar Mi Fark Eder?Birde Benim Arac Rampada Yada Hafif Yokus Yukari Egimlerde Geri Kaciriyor. Kalkislarda Kacirmamasi icin Frene Sert Basmam Lazim. Ama Octavia'da Hic Oyle Bi Sikinti Yok.Vede Vites Gecisleri Cok Guzel Hissetmiyorsun Bile.Bizim Toyota Cok Hissettiriyor Ve Cırtlama Sesi Var 1.2.3. Vites Gecislerinde. Bu Sorun Genel Olarak Mi Var Acaba?
Aydinlatici Yorumlariniz için teşekkür ederim arkadaslar. Arabanın acemisi olduğum için alışmak biraz zaman alacak. Gebze dumankaya servis yakın olduğu için ve arabayida ordan aldigim için servis zamanı gidip soracam bu vites cirtlamasini. Olmadı Toyota türkiyeye mail atarım bi arkadas forumda bahsetmişti gelip ilgilenmisler. Yada olmadı başka bi servise gidip soracam.ama şunu söyliyim hacı amcam yıllardan beri hep Toyota kullanır kendisi de ailesi de. hep kızardım söylenir dururdum Bu paraya daha dolu araçlar var falan diye şimdi bana da nasip oldu. yalan yok tip olarak cok beğenerek aldim. Inanin ki bence iç malzeme de çok kaliteli bi çok markaya gore. Octavia'dan kat kat kaliteli iç konsol.jetta olsun Focus olsun bence Corolla arabanın dibi bu kasası çok iyi incik boncuk eksik ama güven veriyor.Aslinda aklimda var cip yazilim attirmak ama Bi kaç yerde okumuştum çip yazılım güncelleme yapılınca dizellerde kara duman atma olayı oluyormuş doğrumu acaba? Ve Corolla için fiyat ne olur garantiden çıkar mı arac?