0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar sizlerin önerilerini bekliyorum,1997ae101corolla gli sahibiyim ,5 yıldır bende yalnız aldığım günden beri düşük devirden hızlanırken arabada silkeleme oluyordu antalyada yetkili servis dahil hiç bir yerden sonuç alamadım.siboplar sıkışmış dediler 16 sibop değişti ama benim sorunum değişmedi buji buji kablosu değişti (orjinal) distribütör bakımı yapıldı ama değişen bir şeyolmadı.sonra son götürdüğüm usta tps sensörü bozuk dedi,yeni bir tps sensörü (pnc89452)takıldı ,fakat bu seferde konumunu ayarlıyamadılar. 1 araba ilk gaz verişte tekliyor 2 2.ci veya 3.cü viteste tekrarhızlanırken gecikme yaşıyor yani gaza bastığımısonradan anlıyor 3gazdan ayağımı çekince yığılma oluyor.bu problemi antalyada hiç bir usta çözemedi, bana bir yol gösterirseniz çok mutlu olurum. Ayrıca yazılarını büyük bir keyifle takip ettiğim sayın ATİLLA ÖZDEMİR beyefedi ile de tanışmak istiyorum ,belki bir yol gösterelir umudu ile........her kese sevgi ve saygılaımı gönderiyorum.......
atilla abi çok teşekkür ediyorum,önerilerinizi dikkate alacağım....fakat bu sorun tps sensörünün değişiminden sonra oldu,antalya da tanıdığınız bir yer varsa beni yönlendirirseniz çok sevinirim saygılar ve hürmetler ederim .......keşke sizin gibi ince ve iyi düşünen biriyle karşılaşsaydım antalyada