Gönderen Konu: Travers hasarlı arac alinir mı?  (Okunma sayısı 8469 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Travers hasarlı arac alinir mı?
« : Kasım 09, 2014, 13:59:07 »
Arkadaşlar merhaba, avensisi mı sattım? Arac bakıyorum ve sadece honda accordlara odaklandım, nette 2009 60 bin kusur de hasarlı ve hasarı onarılmamış accord var, fiyatı uygun ancak travers hasarı varmış ve ön iki airbag acilmis. Vatandas 4 bin tl hasari var diye yazmis, AMA bana pek inandirici gelmedi...travers hasari motoru da etkiler mi? Ne gibi extra hasari olabilir aracin alt takimlarda? Bu arac ihale de Iken kaportaci arkadasim senin adina girip teklif verelim demisti AMA Ben Kabul etmemistim. Bu araci uygun fiyata alip 10 bin masraf ile toplayabilir miyim? Tavsiye Eder misiniz?
2009 HONDA ACCORD EXECUTİVE

Toyota Club Türkiye

Travers hasarlı arac alinir mı?
« : Kasım 09, 2014, 13:59:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Travers hasarlı arac alinir mı?
« Yanıtla #1 : Kasım 09, 2014, 14:25:41 »
Bence bu işe girmeyin. Aracı alıp toparlarsınız ancak elden çıkarırken zarar etme ihtimali de var.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 09, 2014, 14:33:02 »
Ben kümes yapmak için araba almayın derim. Airbag açılması çoğu zaman arabayı perte ayırmaya sebep olan bir durum ki hiç de hayırlı bişey değil. Siz temizinden bir araba bulun bırakın 500 lira fazlası olsun ama gönül rahatlığıyla binin.
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Kasım 09, 2014, 14:49:58 »
50-54 bin arasi butce ayırdım aslında ama biraz daha az verip kalan miktarı
Farklı kullanmak istiyorum, bu Yüzden farklı alternatifleri de değerlendireyim diyorum ama fazla macera aramaya da gerek yok herhalde...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 09, 2014, 15:15:41 »
netteki hasırlı arabalar genelde görünen kısmı toplayıp ya da az birşey düzeltip fazla birşeyi yok gibi gösteriyorlar ve içine açınca astarı yüzenden pahalıya geliyor dikkat etmekte fayda var benim başıma geldi 1 kere 600-700 tl masraf çıkar dedi ustaya gösterdim 2 küsür bin tl masraf çıkmış bi bu kadar da toplanmış dedi
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Kasım 09, 2014, 16:59:47 »
Arac Konya da, izmirde olsa kaportacı arkadaşla gidip incelerdik ama uzak olunca olmuyor...bekleyeceğim biraz daha, uygun, yüzbini cok geçmemiş temiz kullanılmış accord Duyan gören varsa haber etsin ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 09, 2014, 17:27:36 »
@Necati Ekiz (11953) accord lazımmış abi :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 09, 2014, 20:35:36 »
Bence hiç macera aramayın, seçkin de demiş zaten, demiş, genelde makyajlanmış oluyorlar...
Zaten değerinin çok altına mal olabilecek olsa İnternet'e düşmez o araba...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 09, 2014, 20:44:36 »
Denenmişi denemeye gerek yok bencede
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 09, 2014, 20:58:34 »
Güzel toplanmış pert araba alsanız daha mantıklı değil mi?en azından uygun alırsınız uğraşmazsınız.... peki hayatınızda hiç kazalı araba topladınız mı? ustalığınız atölyede çalışmışlığınız var mı? En küçük örnek  2tane airbağ atölye yapımı 1500 lira. Yedek parça fiyatlarına hakim misiniz? ostimde  çıkma parça için tanıdıklarınız var mı? toplama bir avensis alan biriyle konuştum adama acıdım toplayamamışlar. Araba işler acısıydı 10bin vermem o arabaya şimdi... ama adam çok pişmandı. Ağrımaz başınıza dert alacaksanız umut bey...denemesi parayla
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Kasım 09, 2014, 21:00:06 »
Vazcaydim.  Muhtemel hasar kasko değerinin % 25 ni geçince araç perte ayrılıp sigorta şirketi tarafından satiliyormus.  Bu araçta bu şekilde satılmış galiba. Adam 4 bin diyor toplam hasar ama çok daha fazla muhtemelen. 2008 142 binde trmer kaydı yok, bikaç parça temizlik amaçlı boya olan araç var 50 bin e alınır mı. ?

Mesaj Birleştirildi: Kasım 09, 2014, 21:05:27
Güzel toplanmış pert araba alsanız daha mantıklı değil mi?en azından uygun alırsınız uğraşmazsınız.... peki hayatınızda hiç kazalı araba topladınız mı? ustalığınız atölyede çalışmışlığınız var mı? En küçük örnek  2tane airbağ atölye yapımı 1500 lira. Yedek parça fiyatlarına hakim misiniz? ostimde  çıkma parça için tanıdıklarınız var mı? toplama bir avensis alan biriyle konuştum adama acıdım toplayamamışlar. Araba işler acısıydı 10bin vermem o arabaya şimdi... ama adam çok pişmandı. Ağrımaz başınıza dert alacaksanız umut bey...denemesi parayla
haklısınız,  dertsiz başa dert almamak lazım...dediginiz hiçbir özellik yok ben de, insan tamiri konusunda bilgim var Ama araç konusunda yok ameliyathane de çalışıyor olmaktan....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 09, 2014, 23:02:36 »
Vazcaydim.  Muhtemel hasar kasko değerinin % 25 ni geçince araç perte ayrılıp sigorta şirketi tarafından satiliyormus.  Bu araçta bu şekilde satılmış galiba. Adam 4 bin diyor toplam hasar ama çok daha fazla muhtemelen. 2008 142 binde trmer kaydı yok, bikaç parça temizlik amaçlı boya olan araç var 50 bin e alınır mı. ?

Mesaj Birleştirildi: Kasım 09, 2014, 21:05:27
haklısınız,  dertsiz başa dert almamak lazım...dediginiz hiçbir özellik yok ben de, insan tamiri konusunda bilgim var Ama araç konusunda yok ameliyathane de çalışıyor olmaktan....
Bugün ben konudan sonra biraz bakındım da fiyatları o sevıyede seyrediyor 3 aşağı 5 yukarı
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Kasım 10, 2014, 17:20:05 »
Muhtemelen yarın bizim burada 2009 143 binde tramerde toplam 1500 tl hasarı olan ve 2-3 hafta evvel alma niyeti olan bir kişinin yetkili serviste expertizi yapılmış ama alacak kişiye yeterli kredi çıkmayinca vatandaş alamamış, ben yine de 100 tl verip extradan expertiz yaptıracagim. Son 52500 dedi 52 bine alma niyetindeyim....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Kan Grubu: 0+
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 10, 2014, 17:44:47 »
Muhtemelen yarın bizim burada 2009 143 binde tramerde toplam 1500 tl hasarı olan ve 2-3 hafta evvel alma niyeti olan bir kişinin yetkili serviste expertizi yapılmış ama alacak kişiye yeterli kredi çıkmayinca vatandaş alamamış, ben yine de 100 tl verip extradan expertiz yaptıracagim. Son 52500 dedi 52 bine alma niyetindeyim....
2009 143 binde boyalı araç 52500 ise benimki kaç eder ki :)
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Kasım 10, 2014, 19:07:08 »
Sizin arac 2011 mı?
2009 143 binde boyalı araç 52500 ise benimki kaç eder ki :)
2011 e kilometresine göre 62 bin den 80 bine kadar fiyat bicenler var..siz kaça almıştınız ve km si ne? Accord guzel arac ama gereksiz Pahalı, gerçi 2 bin motor tüm Araçların 100 bin tl den aşağı sıfırını almak mümkün degil suan. Siz memnun musunuz? Tavsiye edermisiniz. Problemsiz avensisimi sırf accord almak icin sattım ve kısmetse yarın alacağım, neye dikkat etmemi tavsiye edersiniz??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Kasım 10, 2014, 20:06:21 »
hiç bir sıkıntısı yok gönül rahatlığı ile alııp binebilirsiniz.COkta menmun kalırsınız.Bnm aracım 2011 model 30 binde Gerek kalite gerek konfor bakımından üst düzey bir araç.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Kasım 10, 2014, 20:18:24 »
hiç bir sıkıntısı yok gönül rahatlığı ile alııp binebilirsiniz.COkta menmun kalırsınız.Bnm aracım 2011 model 30 binde Gerek kalite gerek konfor bakımından üst düzey bir araç.
  siz sıfır aldınız galiba? Konut kredim olmasaydı ben de biraz daha üst model ve az km li accord almak istiyordum ama  2 yıl daha beklemek istemedim. 10 gün evvel 2009 beyaz ve 119 binde 52900 e istanbulda fotolarından görüldüğü kadar mükemmel olan bi accord vardı aracı satmadigim için kaçırdım.  Aracı çok begeniyorum umarım pişman olmam...siz gördüğüm kadari ile fazla kilometre yapanlardan değilsiniz.  2011 olup 80 bini devirenler var...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Kasım 10, 2014, 20:56:12 »
  siz sıfır aldınız galiba? Konut kredim olmasaydı ben de biraz daha üst model ve az km li accord almak istiyordum ama  2 yıl daha beklemek istemedim. 10 gün evvel 2009 beyaz ve 119 binde 52900 e istanbulda fotolarından görüldüğü kadar mükemmel olan bi accord vardı aracı satmadigim için kaçırdım.  Aracı çok begeniyorum umarım pişman olmam...siz gördüğüm kadari ile fazla kilometre yapanlardan değilsiniz.  2011 olup 80 bini devirenler var...

bu araca fazla binmiyorum uzun yola çıkacağım zaman kullanıyorum genelde.Aracı 2013  te 56 bine (piyasası o zamnlar 61 62 civarıydı )20 bindeyken aldım şuanda da 30 yazmışım ama 33 binde tabi ötv zammı yeyince araç fiyatları uçtu büyük ihtimal ocakta bir ötv zammı daha geliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Kasım 10, 2014, 21:06:08 »
Çok iyi fiyata almissiniz hatta satsaniz 10-15 bin kârınız olur. ÖTV zamları ile bir araç alan bir de devlete araç almış oluyor. Yarıya yakını vergi...