0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel toplanmış pert araba alsanız daha mantıklı değil mi?en azından uygun alırsınız uğraşmazsınız.... peki hayatınızda hiç kazalı araba topladınız mı? ustalığınız atölyede çalışmışlığınız var mı? En küçük örnek 2tane airbağ atölye yapımı 1500 lira. Yedek parça fiyatlarına hakim misiniz? ostimde çıkma parça için tanıdıklarınız var mı? toplama bir avensis alan biriyle konuştum adama acıdım toplayamamışlar. Araba işler acısıydı 10bin vermem o arabaya şimdi... ama adam çok pişmandı. Ağrımaz başınıza dert alacaksanız umut bey...denemesi parayla
Vazcaydim. Muhtemel hasar kasko değerinin % 25 ni geçince araç perte ayrılıp sigorta şirketi tarafından satiliyormus. Bu araçta bu şekilde satılmış galiba. Adam 4 bin diyor toplam hasar ama çok daha fazla muhtemelen. 2008 142 binde trmer kaydı yok, bikaç parça temizlik amaçlı boya olan araç var 50 bin e alınır mı. ?Mesaj Birleştirildi: Kasım 09, 2014, 21:05:27 haklısınız, dertsiz başa dert almamak lazım...dediginiz hiçbir özellik yok ben de, insan tamiri konusunda bilgim var Ama araç konusunda yok ameliyathane de çalışıyor olmaktan....
Muhtemelen yarın bizim burada 2009 143 binde tramerde toplam 1500 tl hasarı olan ve 2-3 hafta evvel alma niyeti olan bir kişinin yetkili serviste expertizi yapılmış ama alacak kişiye yeterli kredi çıkmayinca vatandaş alamamış, ben yine de 100 tl verip extradan expertiz yaptıracagim. Son 52500 dedi 52 bine alma niyetindeyim....
2009 143 binde boyalı araç 52500 ise benimki kaç eder ki
hiç bir sıkıntısı yok gönül rahatlığı ile alııp binebilirsiniz.COkta menmun kalırsınız.Bnm aracım 2011 model 30 binde Gerek kalite gerek konfor bakımından üst düzey bir araç.
siz sıfır aldınız galiba? Konut kredim olmasaydı ben de biraz daha üst model ve az km li accord almak istiyordum ama 2 yıl daha beklemek istemedim. 10 gün evvel 2009 beyaz ve 119 binde 52900 e istanbulda fotolarından görüldüğü kadar mükemmel olan bi accord vardı aracı satmadigim için kaçırdım. Aracı çok begeniyorum umarım pişman olmam...siz gördüğüm kadari ile fazla kilometre yapanlardan değilsiniz. 2011 olup 80 bini devirenler var...