0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaan bey arama 1 aydır yapiyorum.Corolla tamam diyorum sıfır alayım otomatik de olsun hanimda kullanır arada diye.Sonra yolda biryerde avensis görüyorum kafam gene karisiyor Çok zor cokkk :/ Ahmet bey aracinizidan fazlasıyla memnun olduğunuzu hissettim
Toyota konfigürasyon programı yapmış siteden bir sattir avensis yapıp duruyorum. Bence premium avensis alın arabaya binmenin keyfini alın Corollaya karar verirseniz de touch almayın bence ya da touch olsa bile opsiyondan güzel bir jantla alın
Auris yapsana Doktor,ne aksesuarlar var öyle kendimden geçtim ben TRD aksesuarları var hep Bence Avensis alın, bizde corolla var premium otomatik ama C sınıfı sonuçta. Avensis olsa mesela aynı motor manuel şanzıman olacak. İkinci ellerde 1.8 CVT bakın hem otomatik hemde avensis
Yaptım yapmam mı 18' trd jant var deli bişey oluyo ya araba. Ama renk konusunda problem var arabalar rengi göstermiyo
O aksesuarlar gerçekten TR ye geliyor mu ya,ben şaşırdım ve hala şaşkınım onları gördüğüme renk sayfayı yenileyince geliyor bazen hiç gelmiyor ,Toyota Europa sitesini almaya çalışmışlar ama olmamış daha