0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SelamForumda benim yasadigim butun aksaklıkları gordukce mutlu mu olayim uzuleyim mi bilemedim 1den ikiye gayet sakin atarken güm diye vurma sesi gibi ses geliyor bana da. Zamanla geciyormus bekleyim o zaman
Gördüğüm kadarıyla hemen herkes aynı dertten muzdarip. Kavrama organları deforme oldukça ses kesilecektir diye umuyorum. Şu davlumbaz olayı daha da ilginç bir durum gerçekten. 2014 modellerde bu eksikliği giderdiler mi acaba. Ben her seferinde unutuyorum bakmayı.. Bir de geri görüş kamerası taktırılabir mi sonradan?
dün satın aldığım bayideydim...davlumbaz olayı yok...parayı verirsen takıyorlar hesabı bir durum var ortada ama olsun...ona da alışılıyor zamanla geri görüş kamerasını da ben orijinal teybini navigasyonlu bir multimedya sistemi alarak değiştirdim...geri görüş kamerası da takıldı otomatikman...o şekilde de güzel oluyor...karar sizin...selamlar...
Erhan bey teyp olarak ne taktiniz araciniza. Birde fiyati nedir?
Çok teşekkürler, navigasyon 1.33 için de uygun mudur?
fıyatı baya bı dusmus eskıden 2bın tl den assagı yoktu. dreksıyondakı butun fonsıyonlar calısıyor degıl mı ? tv ızleme ozellıgı de var galıba. herhangı bı seyı sokup takma yada herhangı bı kablo kesme bantlama yapılıyor mu? aracın garantıden cıkma durumu soz konusu olur mu? mumkunse kendı aracınızın resmını cekıp atarmısınız ?
selamlarben 1000 olmadan sordum...1000 oldu sordum sürekli söyledim ama şu an 8000 deyim ve geçti...ses kesildi...vites geçişlerindeki sekromeçlerden yapar dediler...çok takılmayın derim...ama araç kaç km deydi onu bilmiyorum sizin?
Çok güzel gözüküyor. Geri görüş kamerası ve anlık tüketimi görme imkanınız oldu mu taktırdıktan sonra?
Erhan bey Güle güle kullanin. Çok güzel duruyor Turkiyeye gelir gelmez bende 1 tane aliyorum.
Hocam 3000 kmde su an aracim.Bu arada taktirdiginiz ekranlarin ekran ebati olarak daha büyügu var mi. Tv-nav olandan ben de düşünüyorumdaha büyüğü sanırım yok Türkiyede...belki yutdışında 8,0 inch olanları olabilir.
1.33 life aracım 180 km.de ve aynı sorun bende de var.Birinci vitesten ikinci vitese geçerken oluyor, diğer ses olmuyor.Herkes kafasına takmamış, bence de sıkıntı yok.Km. arttıkça arkadaşların geneli bu sesin gittiğini belirtmişler.