0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Camla ilgili olduğunu ben sanmıyorum. Neyseki sizinki t27 . Bizim t25 lerde arka ampuller için koliyle geziyoruz. Degistirmekten bezdim. Hala patlak var. Ampul yüzünden satacagim yeminlen = )
o değilde nasıl değiştireceğim hocam el ayak girmez camın dibinde
Başlangıçta, arkasından başparmakla bastırırken komple arkaya ve yukarı doğru çekip çıkartın.2002 Camry LE 3rd brake light bulb change- easy and fast
Bizimkisi Tekin abinin paylaştığı gibi değil sanki. Yek pare şekilde olması lazım sökülecek bir kafa yoktu
Ali alt üst foto koyarmısın.Ayrıca birazdan Cavit abilere gidecegim onun arabasında bakarım olmazsa.
Arka koltukları yatır az uzaktan foto alayım.
Bence koltukları katlayınca orada birşey çıkacak.Veya yatırınca aradan yukarı kaldırınca o pinler yerinden çıkıp komple orası çıkacak.
Kolyukları yatırınca sağ sol ve orta bölüm olarak ayrılıyor yani |----------------| Bu şekilde bir görüntü var. Köşeleri çıkarınca orta bölüm komple çıkıyor
Hocam orta stop lambası tozlanmıştı. Koltukları öne yatırıp döşemeyi sabitleyen 4 plastik vidayı çıkardım. Bagajın içerisinden bakınca 2 adet mavi vidaya benzer plastik görünüyor. Bunları da yukarı doğru ittirerek çıkardım. Pandizotu yukarı kaldırınca görünen 2 adet yapışkanlı sünger var. Onları da ayırdıktan sonra orta stop lambası görünüyor. Kablosu da yanından gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam.Ama pandizotu çıkaramadım. Yan tarafta airbaglarin bulunduğu yerlerde pandizotu sabitleyen demir gibi bir şey var. Onlardan ayıramadım. Dolayısıyla temizleyemedim ancak yukarıda anlattığım yere kadar açarsanız kablolara müdahale edeceğiniz düşünüyorum.