0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu 4d4 motorlar zaten yağ eksiltiyor ve toyota bu şikayetten dolayi motoru revize ediyor. Eğer aracın yaşı 7 yılı doldurmamış ise servise yağ eksiltme şikayeti ile başvurursan bedavadan yapar. Forumda bu konu ile ilgili çok bilgi var.
Konu tamamen bilgi amaçlı açılmıstır.Merhaba değerli buyuklerim kardeslerim.Benim aracımın kilometresiyle oynanmıs tahminim 550,000 civarında oynanmasa idi.Aracımda motorunda üfleme basladı ve yağ yakıyor.Motorunu yaptırmak istiyorum komple Ustamın dediği bir yıl daha gönül rahatlıyla binebilirsin yağ ına bak devam.Ben ise motoru yaptırmak istiyorum bana ne kadara çıkar motor ve ben yaptırdıktan sonra yapılı motor randıman verirmi merak ediyorum.Sizlerinde fikirlerini almak istedim.Herkese iyi günler dilerim...Önerebileceğiniz bu işi yapan Ustalarda var ise not olarak değerlendireceğim.Ben istanbul sancaktepede oturuyorum...
Aracın kilometresinin düşürüldüğünü sorgulamada cıktı ben güvendiğim birinden almıstım ve sorgulatmamıstım.2011 de arac 266,00 deymiş tahmini söyledim o civarda oldugunu.aracın motorunu yıkattık kacak yok hiçbir yerinde tertemiz.Dün Topkapıda bir özel servise baktırdım. yağ eksiltmenin Orginal yağ kullanılmadıgındanda olabileceğini söyledi.Yağ değişimi yaptık hafif bir üfleme oldugunu söyledi fakat korkacak bir durum yok dedi.Bu araclar tofas gibi yag cubugunu motor kapagını acarak motor üfleyip uflemediği anlasılmaz dedi ve bende birazda olsa rahatladım.Aracın ben herseyini yaptırdım enjektörlerden tutun baskı balata vs herseyini.suanda biniyorum bir problemde görmüyorum ama sahibindene koydum satıcam cok bunalttı artık kısmetse bir sedan 2009 üstü corolla düşünüyorum.Toyotadan kesinlikle sasmamdeğerli yorumlarınız için tesekkür ederim.ilan no :173155872