Gönderen Konu: 2013 COROLLANIN AKÜ MARKASI NEDİR?  (Okunma sayısı 1230 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
2013 COROLLANIN AKÜ MARKASI NEDİR?
« : Kasım 07, 2014, 17:48:06 »
Forumdaşlarım bildiğiniz üzere aracımı ikinci el yeni aldım ...Sormak istediğim corollanın fabrikadan sıfır çıktığı zaman üzerinde hangi marka akü olduğu ? Aracımın üstünde ki akü mutlu 60 A ....

Mesaj Birleştirildi: Kasım 07, 2014, 21:26:28
Kısaca öğrenmek istediğim şu fabrika çıkış aküsü mutlu marka  mıdır corollanın ?
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Toyota Club Türkiye

2013 COROLLANIN AKÜ MARKASI NEDİR?
« : Kasım 07, 2014, 17:48:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: 2013 COROLLANIN AKÜ MARKASI NEDİR?
« Yanıtla #1 : Kasım 08, 2014, 01:43:50 »
Hocsm muhtemelen mutlu dur. Yerli montaj oldugu icin mutlu dur. VERSO da mutlu akuyle mutluyum. Avrupa larda Delphi oluyor herhalde.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 08, 2014, 07:02:20 »
Forumdaşlarım bildiğiniz üzere aracımı ikinci el yeni aldım ...Sormak istediğim corollanın fabrikadan sıfır çıktığı zaman üzerinde hangi marka akü olduğu ? Aracımın üstünde ki akü mutlu 60 A ....

Mesaj Birleştirildi: Kasım 07, 2014, 21:26:28
Kısaca öğrenmek istediğim şu fabrika çıkış aküsü mutlu marka  mıdır corollanın ?

tahminimce mutludur. dün bakım için gittiğim plazada ayak üstü yeni corollya baktım. camlar duracamdı :) yerli montaj olduğu için akü de mutludur diye düşünüyorum.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 08, 2014, 23:21:11 »
Hocsm muhtemelen mutlu dur. Yerli montaj oldugu icin mutlu dur. VERSO da mutlu akuyle mutluyum. Avrupa larda Delphi oluyor herhalde.
Teşekkür ederim  Tuncay bey bende orjinal aküyü delphi biliyordum mutluyu görünce acaba dedim ama mantıklı yerli montaj ise mutlu olması hem en azından akü parası bizde kalsın.....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK