Gönderen Konu: hem evlilik yıldönümü hem kafa dinleme için tavsiye  (Okunma sayısı 4150 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '17
  • 15 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
arkadaşlar merhaba, yazın tatil için çok güzel tavsiyeleriniz oluyordu takip ediyordum ancak tatile çıkma fırsatım olmadı. 22-23 kasım tarihi hem eşimle evlilik yıldönümümüz hem de kısa bir dinlenmek istiyorum. sakin bir yer olsun düşüncesindeyim. acaba bana nereleri tavsiye edersiniz? aklımdan bolu abant geçiyor ama çok mu soğuk olur orası ne  :-\

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 36000
  • Model Yılı: '10
  • 15 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: hem evlilik yıldönümü hem kafa dinleme için tavsiye
« Yanıtla #1 : Kasım 06, 2014, 22:35:58 »
arkadaşlar merhaba, yazın tatil için çok güzel tavsiyeleriniz oluyordu takip ediyordum ancak tatile çıkma fırsatım olmadı. 22-23 kasım tarihi hem eşimle evlilik yıldönümümüz hem de kısa bir dinlenmek istiyorum. sakin bir yer olsun düşüncesindeyim. acaba bana nereleri tavsiye edersiniz? aklımdan bolu abant geçiyor ama çok mu soğuk olur orası ne  :-\
Ters zaman baharda iyi olur ama kışın kar olmadan keyfi olmaz. Ama yağacaksa dmi ne diyor bakmaklazım.
Toyota Corolla 2001 1.6 Terra Special
Toyota Corolla 2010 1.6 Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 06, 2014, 23:33:36 »
bolu tarafına gidebilirsiniz diyecektim siz yazmışsınız zaten. nerede ikamet ediyorsunuz bilmiyorum ama kapadokyada ya da uludağ gibi yerlerde tatil yapabilirsiniz
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 06, 2014, 23:59:30 »
Bolu güzel bir tercih olur sizin için. Ben eşimle balayı için gitmiştim. http://www.abantyesilev.com/ buraya çok niyetlenmiştik ama başka bir yere gittik.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • Kan Grubu: 0+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 07, 2014, 13:52:43 »
amasra kesinlikle. küçük ufak deniz kenarı. çevreside güzeldir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 07, 2014, 14:03:17 »
şu an kaldığım yer abanta 15 km
şu an yani öğlen 20 dereceyi buluyor ama geçe eksi 2-4 derece arasında.
yazın amasradaydım.

4 günlük tatil olarak oldukça güzeldi muhteşem amasra salatası güzel doğası ve taze balık yiyebileceğiniz hoş bir yer.
abanta hiç gitmediyseniz tavsiyedir ama abant otellri pahalı..
abant ve amasra hakkında soruları yanıtlayabilirim

Mesaj Birleştirildi: Kasım 07, 2014, 14:15:37
Bolu güzel bir tercih olur sizin için. Ben eşimle balayı için gitmiştim. http://www.abantyesilev.com/ buraya çok niyetlenmiştik ama başka bir yere gittik.

yeşil ev biraz sosyete yeri ve bence pahalı.
abanta da 15 km abant yolunda bir yer
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 07, 2014, 14:26:53 »
 Profilinizde şehir olursa sizin için daha çok tavsiye gelecektir bence.
Yerinizi bilmiyorum ama ben Sinop'u tavsiye edebilirim. Hiç gitmedim ama gitmek istediğim yerlerden birisidir. Gezilecek çok yeri, görmeye değer kültürü ve sakin bir yapısı olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 07, 2014, 14:54:03 »
sinopun sahili hariç birde ceza evi hariç pek gezilecek yerini göremedim. kafa dinlemek için bandırma erdek tarafı birde amasra tercih ederim genelde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 07, 2014, 15:06:57 »
Sinop'u çok gezdim.
Erfelek takım şelaleri, inaltı magarası, akgöl daha aklıma gelmeyen birçok yer.

1 gün asla yetmez.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '15
  • 787 kere teşekkür etti
  • 155 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 07, 2014, 15:11:56 »
şu an kaldığım yer abanta 15 km
şu an yani öğlen 20 dereceyi buluyor ama geçe eksi 2-4 derece arasında.
yazın amasradaydım.

4 günlük tatil olarak oldukça güzeldi muhteşem amasra salatası güzel doğası ve taze balık yiyebileceğiniz hoş bir yer.
abanta hiç gitmediyseniz tavsiyedir ama abant otellri pahalı..
abant ve amasra hakkında soruları yanıtlayabilirim

Mesaj Birleştirildi: Kasım 07, 2014, 14:15:37
yeşil ev biraz sosyete yeri ve bence pahalı.
abanta da 15 km abant yolunda bir yer
amasrada nerede kaldınız salih hocam ortam nasıldı ocak ayının ilk haftası gidilirmi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 07, 2014, 15:30:51 »
Sinop'u çok gezdim.
Erfelek takım şelaleri, inaltı magarası, akgöl daha aklıma gelmeyen birçok yer.

1 gün asla yetmez.
Tarihi çok eski bildiğim kadarı ile, kuruluşu milattan öncelere dayanıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 07, 2014, 15:40:08 »
Kesinlikle Bodrum'dur.

Yazın insan seli içinde, hiçbir güzelliğinin farkına varamayacağınız Bodrum'u keşfetmek için en güzel mevsim Ekim-Kasım aylarıdır.
Bodrum, yat limanı ve sevdiğiniz.
Bu üçlüyü kaçırmayın bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 08, 2014, 06:03:20 »
Ölüdeniz paradise garden otel. Cengiz beye selam  söyleyin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Kasım 08, 2014, 09:41:23 »
kırşehir'de yaşıyorum, aklımda bolu veya amasra var, bolu olursa abant + yedigölller nasıl olur acaba? amasrayı daha önce hiç araştırmamıştım, amasraya giderken safranboluya da uğrayabilirim aslında...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 08, 2014, 10:45:47 »
kırşehir'de yaşıyorum, aklımda bolu veya amasra var, bolu olursa abant + yedigölller nasıl olur acaba? amasrayı daha önce hiç araştırmamıştım, amasraya giderken safranboluya da uğrayabilirim aslında...

Yazılanlara katılıyorum ancak abant için olmazsa olmaz KAR dır kışın kar yoksa abanta gitmeniz sizin için işkenceden başka birşey olmayacaktır...

Yedigöller demişsiniz yedigöllerin bolu istikametinden gidişi en son tadilat nedeni ile kapalı idi yola çıkmadan bunu araştırınız ve tatil sürenize baglı olarak gözel almanız gereken birşey var yedigöller demek tam bir gününüzü ayırmanız gerek demektir zaten boludanda Düzcedende 70 -75 km arası mesafededir yollarında bozuk oldugunu varsayarsak kısa günde dur kalklar ile 4 saat gidiş geliş yolu sürecektir, ama yedigöller ile igili şöyle bir görüşüm var benim hayatında 1 kere göreceksin zaten o yola birdaha katlanmak özellikle kendi aracınla zor :D

Tavsiyeye gelince mudurnu ile kuzuluk arasında sarot kaplıcaları var mevsim itibari ile muazzam bir tatil olabilir hem otel kısmı var hemde apart/devremülk tarzı daireler var daire kiralamak daha mantıklı dairelerde jakuizi ile direk termal su odaya geliyor ayrıca havuz sauna hamam vs hersey fiyatın içinde ve kişi sınırlaması yok. fiyatlar gayet ekonomik bay/bayan ayrı ve açıktan kapalıya geçişli termal havuzları mevcut ayrıca aileler için özel aile havuzu hizmetinden yararlanabiliyorsunuz. Burada en çok hoşma giden özellik mimari yapı itibari ile hiç soğuga cıkmadan tüm tesisis dolaşabiliyor olmanız marketinden alışveriş yerlerine kadar tesis içindeki gizli koridorlardan ulaşım sağlanıyor. Benzer havuz şartları vs Bolu-Gazelle oteldede var ama orası şehrin içinde Sarot ise tamamen doğanın içi yakınlarında köy bile yok tam bir inziva yeri ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota yokken buralar tarlaydı
  • Kilometre: 124500
  • Model Yılı: '04
  • 10 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 08, 2014, 11:23:11 »
Benim tavsiyem Trabzon Uzungöl. Ben balayini orada yaptım. Bungalow otel var tek katlı ahşap evler. Lokantası da meşhur. Ben ve eşim çok beğendik tavsiye ederim.
Toyota Corolla 1.6 VVT-i Sport 2004

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Kasım 08, 2014, 12:55:58 »
Yazılanlara katılıyorum ancak abant için olmazsa olmaz KAR dır kışın kar yoksa abanta gitmeniz sizin için işkenceden başka birşey olmayacaktır...

Yedigöller demişsiniz yedigöllerin bolu istikametinden gidişi en son tadilat nedeni ile kapalı idi yola çıkmadan bunu araştırınız ve tatil sürenize baglı olarak gözel almanız gereken birşey var yedigöller demek tam bir gününüzü ayırmanız gerek demektir zaten boludanda Düzcedende 70 -75 km arası mesafededir yollarında bozuk oldugunu varsayarsak kısa günde dur kalklar ile 4 saat gidiş geliş yolu sürecektir, ama yedigöller ile igili şöyle bir görüşüm var benim hayatında 1 kere göreceksin zaten o yola birdaha katlanmak özellikle kendi aracınla zor :D

Tavsiyeye gelince mudurnu ile kuzuluk arasında sarot kaplıcaları var mevsim itibari ile muazzam bir tatil olabilir hem otel kısmı var hemde apart/devremülk tarzı daireler var daire kiralamak daha mantıklı dairelerde jakuizi ile direk termal su odaya geliyor ayrıca havuz sauna hamam vs hersey fiyatın içinde ve kişi sınırlaması yok. fiyatlar gayet ekonomik bay/bayan ayrı ve açıktan kapalıya geçişli termal havuzları mevcut ayrıca aileler için özel aile havuzu hizmetinden yararlanabiliyorsunuz. Burada en çok hoşma giden özellik mimari yapı itibari ile hiç soğuga cıkmadan tüm tesisis dolaşabiliyor olmanız marketinden alışveriş yerlerine kadar tesis içindeki gizli koridorlardan ulaşım sağlanıyor. Benzer havuz şartları vs Bolu-Gazelle oteldede var ama orası şehrin içinde Sarot ise tamamen doğanın içi yakınlarında köy bile yok tam bir inziva yeri ;)

kaplıca-termal elimizin altında fazlaca olduğu için tercih etmeyi düşünmüyorum, bolu için de dediğiniz doğru aslında, ayın 22sine kar yağar mı ki  ::)
Benim tavsiyem Trabzon Uzungöl. Ben balayini orada yaptım. Bungalow otel var tek katlı ahşap evler. Lokantası da meşhur. Ben ve eşim çok beğendik tavsiye ederim.

trabzon uzungöl aklımda var ancak orayı uzun bir karadeniz turuna dahil etmeyi düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 08, 2014, 17:02:04 »

sarot güzel ama dede işi hocam genci sarmaz iyi bilirim orayı
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 08, 2014, 18:00:56 »

sarot güzel ama dede işi hocam genci sarmaz iyi bilirim orayı

:rofl:

kaplıcaların %90ı öyle hocam malesef :D :D

Konuyu açan arkadaş kafa dinleyeceğiz sakin bir yer dediği için öyle şeyettim bende ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Kasım 08, 2014, 19:05:05 »
gencim ama öyle gürültü patırtıyı çok sevmem abilerim, 57 yaşında arkadaşımla briç oynamayı severim mesela  :saygi:

abant için ne dersiniz? gitsem nerde kalabilirim?