0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar merhaba, yazın tatil için çok güzel tavsiyeleriniz oluyordu takip ediyordum ancak tatile çıkma fırsatım olmadı. 22-23 kasım tarihi hem eşimle evlilik yıldönümümüz hem de kısa bir dinlenmek istiyorum. sakin bir yer olsun düşüncesindeyim. acaba bana nereleri tavsiye edersiniz? aklımdan bolu abant geçiyor ama çok mu soğuk olur orası ne
Bolu güzel bir tercih olur sizin için. Ben eşimle balayı için gitmiştim. http://www.abantyesilev.com/ buraya çok niyetlenmiştik ama başka bir yere gittik.
şu an kaldığım yer abanta 15 kmşu an yani öğlen 20 dereceyi buluyor ama geçe eksi 2-4 derece arasında.yazın amasradaydım.4 günlük tatil olarak oldukça güzeldi muhteşem amasra salatası güzel doğası ve taze balık yiyebileceğiniz hoş bir yer.abanta hiç gitmediyseniz tavsiyedir ama abant otellri pahalı..abant ve amasra hakkında soruları yanıtlayabilirimMesaj Birleştirildi: Kasım 07, 2014, 14:15:37yeşil ev biraz sosyete yeri ve bence pahalı.abanta da 15 km abant yolunda bir yer
Sinop'u çok gezdim.Erfelek takım şelaleri, inaltı magarası, akgöl daha aklıma gelmeyen birçok yer.1 gün asla yetmez.
kırşehir'de yaşıyorum, aklımda bolu veya amasra var, bolu olursa abant + yedigölller nasıl olur acaba? amasrayı daha önce hiç araştırmamıştım, amasraya giderken safranboluya da uğrayabilirim aslında...
Yazılanlara katılıyorum ancak abant için olmazsa olmaz KAR dır kışın kar yoksa abanta gitmeniz sizin için işkenceden başka birşey olmayacaktır...Yedigöller demişsiniz yedigöllerin bolu istikametinden gidişi en son tadilat nedeni ile kapalı idi yola çıkmadan bunu araştırınız ve tatil sürenize baglı olarak gözel almanız gereken birşey var yedigöller demek tam bir gününüzü ayırmanız gerek demektir zaten boludanda Düzcedende 70 -75 km arası mesafededir yollarında bozuk oldugunu varsayarsak kısa günde dur kalklar ile 4 saat gidiş geliş yolu sürecektir, ama yedigöller ile igili şöyle bir görüşüm var benim hayatında 1 kere göreceksin zaten o yola birdaha katlanmak özellikle kendi aracınla zor Tavsiyeye gelince mudurnu ile kuzuluk arasında sarot kaplıcaları var mevsim itibari ile muazzam bir tatil olabilir hem otel kısmı var hemde apart/devremülk tarzı daireler var daire kiralamak daha mantıklı dairelerde jakuizi ile direk termal su odaya geliyor ayrıca havuz sauna hamam vs hersey fiyatın içinde ve kişi sınırlaması yok. fiyatlar gayet ekonomik bay/bayan ayrı ve açıktan kapalıya geçişli termal havuzları mevcut ayrıca aileler için özel aile havuzu hizmetinden yararlanabiliyorsunuz. Burada en çok hoşma giden özellik mimari yapı itibari ile hiç soğuga cıkmadan tüm tesisis dolaşabiliyor olmanız marketinden alışveriş yerlerine kadar tesis içindeki gizli koridorlardan ulaşım sağlanıyor. Benzer havuz şartları vs Bolu-Gazelle oteldede var ama orası şehrin içinde Sarot ise tamamen doğanın içi yakınlarında köy bile yok tam bir inziva yeri
Benim tavsiyem Trabzon Uzungöl. Ben balayini orada yaptım. Bungalow otel var tek katlı ahşap evler. Lokantası da meşhur. Ben ve eşim çok beğendik tavsiye ederim.
sarot güzel ama dede işi hocam genci sarmaz iyi bilirim orayı