0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Belgesel kanallarının tümünü alırsa Dsmart ben de ileride internet seçeneğinden dolayı geçebilirim... Bu arada Türkiye'de en kuvvetli internet hangisi sorunsuz ve hızlı ? Ben ttnet kullanıyorum...
Evet bunu ben de duymuştum. Superonline'ı. Peki bu firma kime aitti ? Turkcell'e mi?
Turkcell sonradan sponsor oldu diye biliyorum ama burda hizmetleri cok guzel internet cok hizli ttnet gibi degilHatta her sitenin bir gorevlisi var her yil gelip memnunmusunuz diye soruyolar
Superonline Türkcell in bende yeni üye oldum 59 lira
Vay be iyiymiş. Ben de ttnet'e 59 ödüyorum. Hem de dediklerine göre hızını 3 katına çıkarmışlar daha kötü oldu. Bir video bile zor izliyorum. Dona dona...
Birde Türkcell tv var yanında artı ev telefonu
İyiymiş ya peki sınırsıza ayda ne kadar ödüyorsunuz ?Apartman'da fiber sistem mevcut. Superonline alsam otomatik fiber olur mu net ?
Ya 59 ya 49 oduyoruz tam hatirlamiyorum apartmanda fiber varsa fiber baglatabilirsiniz bizim siteye sistem gelmeden once ttnet baglatmistik sokup attim kurtuldum ev telefonuyla cok daha uyguna geliyor eger kullaniyosaniz ev telefonu bizimkiler kullaniyor fakat karsi tarafi dusundukleri icin onu superonline yapmadilar karsi taraf turktelekom ise baya fatura giriyor
Yok Okan ya ben ev telefonu kullanmıyorum. Kullanmayı da düşünmüyorum. Babam gilin evde fiber ttnet var ama onlar da telefonda var. Ben ev telefonunu sevmiyorum. Ev telefonsuz oluyor demi bu fiber sistem ?
Oluyor abi ben memnunum tek sikintim kotam cabuk bitiyor kardesim somuyorum resmen , sizin ordaki alt yapida iyiyse pek sorun cikarmaz cok ilgililer gelip tek tek zile basip soruyolar bina sorumlusu varmiş memnunmusunuz sorununuz var mi bi ust hizi teklif ettiler 59 lira mi 69 lira mi ne çok kullaniyorsan onuda alabilirsin seçenekleri çok