0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar lg den tv aldim 3 ay bedava izledim. Simdi iptal ettim. Yenilemek icin aradiklarinda kampanya devam etmesi icin ilk 5 ay 5 tl sonra 22 tl odeyecekmisim. Buna dizi film erotik belgesel vb dahil 24 aya taahhut ve zam yokmus. Ben internette istiyorum deyince mevcut aboneye sinirsiz internet 50gb kota 10 mbps 50 gb yi geçince 8 mbps olarak devam ediyor. 44 tl dediler. Benim telefon hattim ve fiber alt yapim olmadigi icin modem ve telefon parasi 13 tl olacak. Yani 5 ay 59 tl sonra 22+ 44 +10+3= 79 tl ödeyeceğim. Tabi buna 24 ay 7 tl lik hd yayin hediye. Soyle ki ttnet alsam 73 tl odeyecektim. Internet arti diger ozelllikler icin 79 tl odemek cazip geldi. Bide anadolu spor acik olacakmis falan da dediler ama bem lig tv acip tek takim kulanacagim.
Ben de şimdi ki eve yeni bağlattım diji'yi 2 ay falan oldu aynı sizin ki gibi 5 lira dediler bunların içinde giriş kanalları belgesel dizi ve hd yayınlar. Ama 2 aydır 11 lira geliyor. Arıyorum bir şeyler saçmalıyor kafamı bulandırıyor fazla polemiğe girmeden kapatıyorum. Sırf şu belgesel için sessiz kalıyorum şunlara...
lig tv dışında digitürk para etmez.Sinema ,dizi ve belgesel kanalları sürekli kendini tekrar ediyor.
Belgesel seviyorsanız dünden itibaren 3 adet national geografi hd yayinida başladı.
Hangisinde ?
Yazmayı unutmusum oguz dsmatta başladı N.G PEOPLE HDN.G HDN.G WİLD HD.