0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar yukarıda bunu paylaşmıştım ama araya kaynadı galiba mesajlar birleşince isterseniz bir bakın derim. Boyasını artık servise el mecbur
serviste bi 100 kağıt koyar en az üstüne yine geldi 300 e boya tonu ne kadar başarılı olur bilemem ama bu var 150 TL hemde boyalı fiyathttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-yeni-model-toyota-corolla-spoyler-2013-sonrasi-184689079/detay/ben Eyüp beyin dönmesini bekliyorum
Ömer bey ben de ayni kisiden siparis verdim boyasi kabarik geldi teslim almadim boyayip tekrar yallayacaz dediler 2 hafta bekledim ve 2 hafta sonunda inci beyazi rengini tutturamiyoruz dedi eyüp bey bende siparisi iptal ettim haberiniz olsun
Insallah ocak ayının sonunda Türkiye'deyim. O zaman benim araçta nasıl durduğunu görün hoşunuza giderse ben sizi o dükkana götürürüm arkadaşlar
Verilen linkteki satici inci beyazi rengini tutturamiyoruz dedi siparis iptal oldu araciniz baska renk ise dusunebilirsiniz
Abi servis zor tutturuyor benim gozum korktu bu renkten :)h tesekkur ederim
Tek suçumuz inci beyazı olmamız mı? Serviste yaptırmak istemiyorum. Buradaki Toyota çalışma prensipleri hiç hoşuma gitmiyor. Güven vermiyor. Aracımı sanayideki ustaya bıraksam gözüm arkada kalmaz.Servise bırakırsam kalıyor malesef.Servis dışında birileri bu işi görür inş. Takipteyim.
Sanayideki usta siz fark etmeden bişeyi sökse alsa nerden anlayacaksınız? Serviste böyle birşey yok, adamlar belli eğitimlerden geçiyorlar.
Arabama 37000km kardel değişimi yapılıyor. Kaskodan ödeme alınıyor. Bir sonraki yağ bakımı 47000 deniyor ama servise bir şey için gittiğimde sorgulayınca en son 20000 de bakıma girmiş, acilen bakım yapılması gerekiyor deniyor.İki lafladıktan sonra (kartel değişiminden bahsettim) servisteki onarım sonrasında yağ ve filitresi değişmiştir, yağ ve yağ filitresini değişmeyiz 100-120TL daha düşeriz deniyor.Adamlar sen gel servise de neyle nasıl gelirsen gel mantığıyla hareket ediyor. Kayıt kuyut tutan çin kaynakları sanki. Sözde servis bakımlı araç aldım ama servis kaydını bile tutmamış.Şimdi sorarım kime güvenecez?Saygı ve sevgilerimle
Yeni kasada spoiler güzel durmuyor ama senin linkteki fena değilmiş Kaan.