Gönderen Konu: Yeni corolla spoiler  (Okunma sayısı 9915 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.6 advance multidrive S
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 56 kere teşekkür etti
  • 98 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni corolla spoiler
« Yanıtla #20 : Kasım 13, 2014, 09:49:11 »
Birde bu KAPI kollarına bakın ben ebay dan almıştım çok güzel duruyor

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 13, 2014, 09:49:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '14
  • 20 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 13, 2014, 10:46:08 »
bu çok başarılı bir kapı kolu , ama fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 49$ dı. benim arabamın rengi koyu olduğu için çok gösterişli durmuyor o yüzden tüm kolu kaplayan versiyonundan aldım. o bile zor belli oluyor :)
İnsan Neye Layık İse Ona Dönüşür...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 13, 2014, 15:17:54 »
Ben tüm kapıyı düşündüm fakat anahtarsız giriş işi bozdu ,Hasan beyin üründen aldım ama sevemedim pek. Satma düşüncem var
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 13, 2014, 15:45:57 »
Ben tüm kapıyı düşündüm fakat anahtarsız giriş işi bozdu ,Hasan beyin üründen aldım ama sevemedim pek. Satma düşüncem var
Kaan çok şık duruyo neden sevmedin ki?
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Kasım 13, 2014, 19:26:16 »
Kaan çok şık duruyo neden sevmedin ki?

duruşu güzel ama hatırlarsan ucu açıldı diye bir kere söktüm farklı çift taraflı bant taktım.işte o zaman kötü durdu. şimdilerde 3m çift taraflı bant arayışındayım bulursam kaçırmadan alırım tekrar sevgim tazelenir :)

bakıma gittiğimde araç tesliminde kontrole gelen adam hayran kalmıştı,"abi bunları nerden aldın ya çok güzel duruyor valla" dedi :) bursa sanayide 3m çift taraflı bant varmış ama kim gezecek demiyorum sadece fırsatım yok :)
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 13, 2014, 20:32:37 »
Ömer bey spoyleri aldığım yer sıradan bi aksesuarci. Ama inan ki renk olarak aynı hiç bi fark yoktu. Bu arada Benim araçta Simli beyaz. Sipariş verirken satan arkadaşı uyardım renk tutmazsa almam diye sen merak etme abi falan dedi. Gerçekten de dediği gibi cuk diye oturdu.

Kapı kolları da beyaz arabaya iyi oldu eskiye nazaran kapılar daha belirgin oldu ve sadece üstü kapladığı için sade ve tok bi görünüm verdi.

Resimleri inşallah ocak ayında geldiğim zaman atacağım :)

Hayır anlamadığım mevzu şu neden servisler bu kadar uçuk fiyat veriyorlar? Sonuçta dışarıdaki satıcı da kar ediyor? 600 tl bi spoylere verilir mi ya ? Bi spoylere Kaç gr polyester kullanılıyor ve kaç gr boya var üstünde. Bence araba satarken Kar oranları bu kadar yüksek değildir  :D

Mesaj Birleştirildi: Kasım 13, 2014, 20:53:22
  Kaan ben siyah silikon ile yapistirdim. Çok az miktarda uc ve köşelere surdum cokta sağlam oldu.  Çift taraflı bant zamanla çıkıyo.

Kapı kollarını satmayi dusunuyorsan ben alirim.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Kasım 13, 2014, 21:58:27 »
servistekiler plastik olduğu için biraz daha maliyetli üretimi var. Ama asıl olarak verdiğiniz para ortadaki toyota motorsport etiketidir.
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Kasım 13, 2014, 22:04:38 »
Bu fiyat ucuklugu toyotaya ozel bir durum degil. Maalesef hicbir markanin servisleri aksesuar:fiyatlarinda pek vucdanli degiller. Mecburen disaridaki urunleri tercih ediyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Kasım 13, 2014, 22:11:09 »
Ömer bey spoyleri aldığım yer sıradan bi aksesuarci. Ama inan ki renk olarak aynı hiç bi fark yoktu. Bu arada Benim araçta Simli beyaz. Sipariş verirken satan arkadaşı uyardım renk tutmazsa almam diye sen merak etme abi falan dedi. Gerçekten de dediği gibi cuk diye oturdu.

Kapı kolları da beyaz arabaya iyi oldu eskiye nazaran kapılar daha belirgin oldu ve sadece üstü kapladığı için sade ve tok bi görünüm verdi.

Hayır anlamadığım mevzu şu neden servisler bu kadar uçuk fiyat veriyorlar? Sonuçta dışarıdaki satıcı da kar ediyor? 600 tl bi spoylere verilir mi ya ? Bi spoylere Kaç gr polyester kullanılıyor ve kaç gr boya var üstünde. Bence araba satarken Kar oranları bu kadar yüksek değildir  :D

Kaan ben siyah silikon ile yapistirdim. Çok az miktarda uc ve köşelere surdum cokta sağlam oldu.  Çift taraflı bant zamanla çıkıyo.

renk sorunu olmaz makina çıkarıyor renkleri,her markanın farklı renk skalası var.tek merak ettiğim duruşu görünüşü servistekiyle aynı mı? ben bi kaç örnek gördüm nette,çok kötüydü.
Abi ocak ayına daha çooooooook var ama yapma bize :(
silikonun çıkması zor olabilir ona bulaşmak istemiyorum malesef

servistekiler plastik olduğu için biraz daha maliyetli üretimi var. Ama asıl olarak verdiğiniz para ortadaki toyota motorsport etiketidir.
o etiket bitmiş bence Yasin,ben yenilerdeki hiçbir aksesuarda görmedim. Şuan Avensis dışında body parçası aksesuarda yok.
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Kasım 13, 2014, 22:18:36 »

o etiket bitmiş bence Yasin,ben yenilerdeki hiçbir aksesuarda görmedim. Şuan Avensis dışında body parçası aksesuarda yok.
benim gördüğüm tüm body aksesuarlarında vardı Kaan yeni corollada da gördüm bir iki tane yanlış hatırlamıyosam. Tam amblemin üst hizasına geliyodu.
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Kasım 14, 2014, 01:39:14 »

Ben servisteki spoylere baktım hatta arabanın üzerine koydum ebatları birebir ayni. Ve Toyota motorsport diye etikette gormedim.
Plastik olsa bile 600 TL çok bence sonuçta seri üretim plastik bi parça.
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Kasım 14, 2014, 04:21:52 »
Ben servisteki spoylere baktım hatta arabanın üzerine koydum ebatları birebir ayni. Ve Toyota motorsport diye etikette gormedim.
Plastik olsa bile 600 TL çok bence sonuçta seri üretim plastik bi parça.

Tabiki haklısınız ve haklıyız. Ben bu fiyat fazlalığına bi sebep bulmaya çalışıyorum ne zamandır. Bunlar yurt dışından ekstra ithal ediliyosa gümrük vergisi vs de veriliyor ya ondan da bir miktar fazlalık olabilir mi acaba? Şu fahiş fiyatlara bi sebep bulmak için beynim yandı resmen ya :blink:
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Kasım 14, 2014, 11:34:40 »

Eyüp Bey iletişim bilgilerini bekliyoruz o zaman sizden siz memnunsanız ve sorunsuz oldu ise bizde oradan yaptıralım, aslında ben spoyler boyama işini yaptırırken malum bizim araçlarda tavan anteni yok oraya da bir köpekbalığı anteni alıp boyatmak istiyordum :) güzel durur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Kasım 14, 2014, 14:23:43 »
benim gördüğüm tüm body aksesuarlarında vardı Kaan yeni corollada da gördüm bir iki tane yanlış hatırlamıyosam. Tam amblemin üst hizasına geliyodu.

yeni parçalar made in Turkey :) Toyota sport bize vurmadı malesef :( bende örnek parçalara baktım gerçekten yok toyota sport. eski kasalarda var hatta bi hocamda var jant göbeği bile Toyota sport logolu :)
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Kasım 14, 2014, 19:07:45 »
yeni parçalar made in Turkey :) Toyota sport bize vurmadı malesef :( bende örnek parçalara baktım gerçekten yok toyota sport. eski kasalarda var hatta bi hocamda var jant göbeği bile Toyota sport logolu :)
konfigürasyonda o şekilde jant göbekleri veya parçalarda gözüküyo toyota sport amblemi ;)

Mesaj Birleştirildi: Kasım 15, 2014, 04:07:15
http://www.eliftuning.com/Toyota-Corolla-2013-Bagaj-Spoileri-Plastik-_69104.html#0
konuya uygun bir paylaşım yapayım. Plastik spoiler fibere göre birazcık daha pahalı ama o da fiber/plastik maliyet farkı gayet normal
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Kasım 15, 2014, 09:55:56 »
Şu fahiş fiyatlara bi sebep bulmak için beynim yandı resmen ya :blink:

Sözde Servis işçilik ve parca konusunda kalıtelı oldugu için fiyatları yuksek tutuyor. ama bence sanayıde kımı ustalar var servıse 1000 basar. ve kımı aksesuarcılar da oyle :D

Mesaj Birleştirildi: Kasım 15, 2014, 09:58:47
Eyüp Bey iletişim bilgilerini bekliyoruz o zaman sizden siz memnunsanız ve sorunsuz oldu ise bizde oradan yaptıralım, aslında ben spoyler boyama işini yaptırırken malum bizim araçlarda tavan anteni yok oraya da bir köpekbalığı anteni alıp boyatmak istiyordum :) güzel durur diye düşünüyorum.

omer bey bence kopek balıgı antenı koyupta aracın seklını bozmayın hıc yakısmaz. ayrıca kopek balıgının modası gecelı cok oldu. ama yıne de sız bılırsınız  zevk meselesı

aksesuarcının ıletısım bılgılerı yok ama turkıyeye dondugumde gıdıp ogrenır paylasırım sızınle
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TMMT
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 4000
  • Model Yılı: '24
  • 242 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Kasım 20, 2014, 16:24:39 »
Arkadaslar spoiler yalan oldu iptal ettim siparis verdikten 5 gun sonra geldi fakat boyasinda kabarciklar vardi ben de teslim almamistim tekrar boyanip gelmesi icin fakat 2 hafta oldu boyanin rengini tutturamadiklarini soylediler ben de siparisi iptal ettim neyse baska bir yerden bakacagim artik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Kasım 20, 2014, 16:27:21 »
Arkadaslar spoiler yalan oldu iptal ettim siparis verdikten 5 gun sonra geldi fakat boyasinda kabarciklar vardi ben de teslim almamistim tekrar boyanip gelmesi icin fakat 2 hafta oldu boyanin rengini tutturamadiklarini soylediler ben de siparisi iptal ettim neyse baska bir yerden bakacagim artik

İnci beyazı ise biraz zor olur tutması.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Kasım 20, 2014, 17:34:57 »
Bu konuda Servis diyor ki, illaki bize geleceksiiiiin :) gerçekten kaçış yok birebir aynısı yapılamıyor
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Kasım 20, 2014, 21:02:28 »

Mesaj Birleştirildi: Kasım 15, 2014, 04:07:15
http://www.eliftuning.com/Toyota-Corolla-2013-Bagaj-Spoileri-Plastik-_69104.html#0
konuya uygun bir paylaşım yapayım. Plastik spoiler fibere göre birazcık daha pahalı ama o da fiber/plastik maliyet farkı gayet normal
Arkadaşlar yukarıda bunu paylaşmıştım ama araya kaynadı galiba mesajlar birleşince isterseniz bir bakın derim. Boyasını artık servise el mecbur
R1 35 
  24 6