0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet bey inşallah istediğini elde edersin, okadar uğraşmanın mükafatını alacaksın belliki, hayırlısı olsun. benim lambarın camıda içten tozlu silince parlayacağı kesin, fakat cesaret edip açamadım. açma işlemini nasıl yaptınız, kırılma filan oluyormu plastikte, birde parlak olan bölümü, çizmeden ve leke bırakmadan nasıl sildiniz. silikonlamak benden olsun cevabın için teşekkürler.
Gerçekten harika olmuş güle güle kullanın, bu parkları nasıl bir ampüllle hallettiniz, turuncusu çok güzel duruyor.
Mehmet gayet güzel olmuş eline sağlık, tabi performansını da buradan paylaşırsan memnun olurum.
TEşekkürler , performansı ile ilgili ayar yaptıktan sonra fotoğraf ve düşüncemi paylaşacağım
Bak bak bak. Sağ farın çizgisi biraz yamuk kalmış falan filan. Mükemmel olmuş işte daha ne Havası atıyorsun, tamam tamam beğendik...
Mehmet abi biz almanyadan geliyos abi ailecek hayranınızız severek izliyos abi
Kardeşim ellerine sağlık süper olmuş gündüz de çek bi kaç tane nasıl da görüntü değişmiş görelim
En büyük asker bizim asker ,En büyük asker bizim asker "Kara Oto Emanet. Aracınızı emin ellere teslim edin"
Askerlik Balıkesir civarındaysa bana da bırakabilirsin arabayı Hayırlısıyla git gel abi. Rollafix emin ellerde merak etme ACD abim arada yıkayp parlatır onu
Sakin olun gençler rollafx emin ellerde Acıcam cengiz babayı fulll pioner tesisatta 2. vites ince ince piyasa