0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mecburen yavaş ilerliyoruz . Bu akşam merceği sabitleyeceğimi düşünüyorum. Başarabilirim Senin motor ile aynı anda bitireceğim abi . Acele etmek istiyorum hevesliyim ama vakitsizlikten acele edemiyorum . Hallederiz seninkinide abi, ama senin zaten junyan farın var. Junyanda ki merceği bixenon yaparız olmaz mı .Mehmet Süpersin valla ne diyeyim. Hiç aklıma gelmemişti bi-xenon, olurmu acaba???
Mehmet abi forumda ibretle takip ettiğim abilerimden birisin Helal olsun vallaha süper bişey olacak bence.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Kasım 08, 2014, 14:42:11Mecburen yavaş ilerliyoruz . Bu akşam merceği sabitleyeceğimi düşünüyorum. Başarabilirim Senin motor ile aynı anda bitireceğim abi . Acele etmek istiyorum hevesliyim ama vakitsizlikten acele edemiyorum . Hallederiz seninkinide abi, ama senin zaten junyan farın var. Junyanda ki merceği bixenon yaparız olmaz mı .Mehmet Süpersin valla ne diyeyim. Hiç aklıma gelmemişti bi-xenon, olurmu acaba???
Mecburen yavaş ilerliyoruz . Bu akşam merceği sabitleyeceğimi düşünüyorum. Başarabilirim Senin motor ile aynı anda bitireceğim abi . Acele etmek istiyorum hevesliyim ama vakitsizlikten acele edemiyorum . Hallederiz seninkinide abi, ama senin zaten junyan farın var. Junyanda ki merceği bixenon yaparız olmaz mı .
Elinize saglik, Duzceye kadar geldik ama seni ve arabani goremedik insallah bir dahaki sefere xenonlarla goruruz.
Hocam manyak olmus.Eline saglik.
Ne zaman geldin kadir abi, neden haberim olmadı gelirdim yanına çay kahve içerdik. İnşallah bir daha ki sefere görüşelim abi.Teşekkürler bilgin abi , inşallah araca takınca aydınlatması ile birlikte fotoğraf çeker de koyarım .
Ne zaman geldin kadir abi, neden haberim olmadı gelirdim yanına çay kahve içerdik. İnşallah bir daha ki sefere görüşelim abi.
Aboooovv Ula utanmasna beni yalancı çıkaracaksın! 1 ay kadar önce Vedat abi ile geliyorlar Aydınpınara gidicez dedim ya unuttun heralde
itiraf et
Hee , tamam ben çağırdığını biliyordumda kadir abiyi hatırlamamışım . Kadir abi ahmet abi söyledi ya ben bi dalgınlıkla unutmuşum söylediğini . O ara işteydim gelememiştim. İnşallah bir daha ki sefere.
Çok iyi bir sonuca doğru gidiyosun Mehmet abi hadi hayırlısı diyelim