0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zincir için tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otkrtbinek&categoryId=20024789&sku=OTKRT0008&utm_source=retarget&utm_medium=criteo&utm_campaign=product&utm_content=lowerFunnel&utm_term=Yapi%20Market%20/%20Bahce%20/%20Oto&wt_rt=criteo.lowerFunnel.Yapi%20Market%20/%20Bahce%20/%20Oto.product
Ben Litvanya gibi kisin zor gectigi bir ulkede 10 yildir arac kullanan bir kisi olarak deneyimlerimi yazmak istedim. 10 yildir zincir takan bir arac gormedim, polisin medyada yayinladigi anonslar var tarih belirtirler ornegin ekim ayi 15 son gun kislik lastiklerinizi takin, nisan ayi ilk haftasi yazlik veya yagmur lastiklerinizi takin diye. Ben onceeki aracim ford mondeoda kisin metal civili Nokian lastik kullaniyordum ama kis bitince buzlar eriyince civiler at nali gibi ses yapiyordu haliyle asfalt zedeliyordu metalleri. Zigzag disli derin metalsiz lastiklere gectigimde daha rahat ettim cunki buz kar az erimis olsada ses yapmiyor. Dikkat edilecek tek husus kis kar kiyamette hizi kontrol etmek ve fazla zorlamamak ozellikle virajlarda durus ve fren mesafesi kislik lastiginiz var ise size sorun cikartmaz. Fevri hareketlerden kacinmak gerek. Birde tabi gunlerce kar yagmis arac yarisina kadar gomulmus ardindanda eksi 20 ler olmus otopark yerinden hareket etmek sorun derler ama ben oyle bir sorun hic yasamadim sadece yavas hareketler gerek. dis camdan kokpit icinden olusan buzu temizlemek gorus icin benim icin bu buyuk sorun.
oytun abı çivisiz lastiklerin markasıda nokian mıydı?