Merhabalar ahali, daha önceki konuda standarda yakın haliyle
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=61055.0 paylaştığım değerli aracım LUPA V1 kimliğinden sıyrılarak V2 versiyonuna kavuşmuş bulunmaktadır.
Son 1 ay içerisinde Hidrolik direksiyon, ön arka demir tampon, Led sisler ve vinç aksesuar olarak araca takılmış olup mekanik olarak muayeneden kaldığımız için arka fren balataları değişti daha sonraki kontrollerde debriyaj balatası ve şanzıman kulağı değiştirilmiştir. Kışlık 31" ölçüdeki stt lastikler ve bu lastikler için 3.5 cm makas küpe yükseltmesi ile görüntüsü epey değişti. Tavandaki sislerden de kurtularak özgürlüğümüzü ilan ettik. Bu değişimlierle birlikte V2 tamamlanmış oldu.
Geçtiğimiz haftasonu İstanbul/Beykoz/Riva'da Türkiye Ulusal Offroad şampiyonasının 6. ayağı koşuldu, bu yarışta hakem maksadıyla katılmıştım derken organizasyonda araç yetersizliğinden Rescue-Hakem olarak bir haftasonuna imza attık.
Buyrun fotoğraflar
Yarış öncesi hazırlık gününden amcasıyla

Görevimiz

Görev yerimiz







Temizlik zamanı


Bunlar mazgala sığmayanlar 1 el arabasından fazla toprak suyla mazgallara gitti bunlar kürekle bahçeye

Piri pak bi sonrakini bekliyoruz

