Gönderen Konu: LUPA V2  (Okunma sayısı 1382 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
LUPA V2
« : Kasım 03, 2014, 23:23:45 »
Merhabalar ahali, daha önceki konuda standarda yakın haliyle http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=61055.0 paylaştığım değerli aracım LUPA V1 kimliğinden sıyrılarak V2 versiyonuna kavuşmuş bulunmaktadır.

Son 1 ay içerisinde Hidrolik direksiyon, ön arka demir tampon, Led sisler ve vinç aksesuar olarak araca takılmış olup mekanik olarak muayeneden kaldığımız için arka fren balataları değişti daha sonraki kontrollerde debriyaj balatası ve şanzıman kulağı değiştirilmiştir. Kışlık 31" ölçüdeki stt lastikler ve bu lastikler için 3.5 cm makas küpe yükseltmesi ile  görüntüsü epey değişti. Tavandaki sislerden de kurtularak özgürlüğümüzü ilan ettik. Bu değişimlierle birlikte V2 tamamlanmış oldu.

Geçtiğimiz haftasonu İstanbul/Beykoz/Riva'da Türkiye Ulusal Offroad şampiyonasının 6. ayağı koşuldu, bu yarışta hakem maksadıyla katılmıştım derken organizasyonda araç yetersizliğinden Rescue-Hakem olarak bir haftasonuna imza attık.

Buyrun fotoğraflar
Yarış öncesi hazırlık gününden amcasıyla

Görevimiz

Görev yerimiz

Temizlik zamanı  :)

Bunlar mazgala sığmayanlar 1 el arabasından fazla toprak suyla mazgallara gitti bunlar kürekle bahçeye

Piri pak bi sonrakini bekliyoruz  :D

Toyota Club Türkiye

LUPA V2
« : Kasım 03, 2014, 23:23:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
Ynt: LUPA V2
« Yanıtla #1 : Kasım 03, 2014, 23:29:53 »
Abi çok güzel ve eğlenceli şeylerle uğraşıyosunuz.  :alkis: Ne diyim tadınız bozulmasın :D
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 03, 2014, 23:33:51 »
maşallah anılarım depreşti. daha önce aynı etapta yer almıştım. lupa'nın park ettiği yere ambulans sokmuşlardı zorla ve sonra çıkarken epey zorlanmıştı.

gerçekten de rescue aracı olmuş artık. kurtarıcıların araçları hayran kalınacak cinstendir, bilirsiniz mutlaka. normalde yolda göremeyeceğimiz araçlarla tanışmıştım, çoğuyla da otele taşınmıştım. bir defasında 80'lerin sonuna doğru üretilmiş bir ford bronco vardı iki kapılı ve bagaj camı bile elektrikliydi.

iyi eğlenceler dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Kasım 03, 2014, 23:37:49 »
Hakan bu sefer kullanılan yerde ilk defa ulusal yarışı yapıldı burası etabın startı da değil orta kısımda bir bölge tur atılan 4 yol alanı benzetmiş olma ihtimalin olabilir mi?

Bahsettiğin araba Ford Bronco muhtemelen İsoff üyesi bir araç. bahsettiğin otel hangisi acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 04, 2014, 01:07:06 »
Hakan bu sefer kullanılan yerde ilk defa ulusal yarışı yapıldı burası etabın startı da değil orta kısımda bir bölge tur atılan 4 yol alanı benzetmiş olma ihtimalin olabilir mi?

Bahsettiğin araba Ford Bronco muhtemelen İsoff üyesi bir araç. bahsettiğin otel hangisi acaba

ağaçlık bölge ve tümsek bile aynı ama denk gelmiş de olabilir tabi. aracın giriş açısına kadar aynı. daha önce başka bir etapta start olarak kullanılmış olma ihtimâli olabilir mi acaba ?

bronco isoff üyesiydi evet. zaten etap hayvanı kurtarma aracı gördüğümü hatırlamıyorum. kurtarıcıların işi gücü mangal yapmaktı, bir de mazotuyla gelenler vardı eğlenceli oluyordu.

kaldığımız otel şile'deydi ismini tam hatırlamıyorum ama iyi bir hoteldi. bir keresinde şişli belediyesi'nin (ne alâka ise) tesislerinde konaklamıştık. -6 derece ve ısıtma sistemi olmayan prefabrik konutlar. ufo ile ısınmaya çalışmıştık böyle bir tecrübeyi bir daha yaşamadığım için şanslıyım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 04, 2014, 11:57:29 »
Hay maşallah tosunumaaa ::)  Kardeşim sende bu gelişmeleri gördükçe çok mutlu oluyor ve kendimi görüyorum senin yerinde ::)  Senin kadar aktif olamasamda off-road ın içindeyim yancı olarak 2. yılımı bitirdim :lol: :lol: Seneye kışa nasipse izinden geleceğim ::) ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Kasım 05, 2014, 21:48:41 »
Hay maşallah tosunumaaa ::)  Kardeşim sende bu gelişmeleri gördükçe çok mutlu oluyor ve kendimi görüyorum senin yerinde ::)  Senin kadar aktif olamasamda off-road ın içindeyim yancı olarak 2. yılımı bitirdim :lol: :lol: Seneye kışa nasipse izinden geleceğim ::) ::)

Ahmet sen arabayı hazırla Düzcede parkurdan bol birşey yok her fırsatta akarım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 05, 2014, 23:04:40 »

Ahmet sen arabayı hazırla Düzcede parkurdan bol birşey yok her fırsatta akarım

Herzaman kardeşim müsait zamanda gel bende şimdilik olmasada bizim ekip hep hazır :lol:

2 senedir aklımda kalmayacak sayıda yayla vs gezmişimdir hatta mudurnudan çıktığımız bile oldu ama hep gece hep gece :lol: :lol: Geçen trialin burdaki ayagında en az 10 kere gittiğim yaylayı ilk defa gündüz gördüm enteresandı :D Niye gaza geldiysem bunu anlatıverdim :D :D