Gönderen Konu: corolla 2006 1.4Terra klima ızgaralarını bir türlü bulamıyorum  (Okunma sayısı 3218 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyota corolla 1.4 Terra
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 5 kere teşekkür etti
Google den aracım ile ilgili sorunları araştırırken sizi buldum ve foruma üye oldum toyota corolla 2006 model  Terra 228000 km de aracım var aracımin orta kalorifer ızgarasını (teyibin sağı ve solu) bütün aramama rağmen bulamadım ben kahramanmaraş dayım bir çok il deki çıkmacıları aradım bulamadım internette bir tane buldum hesap larına 200 tl para yatırmamı istediler parça ya gelmesse veya uymazsa diye güvenemedim. Bu parçanın adı ne dir yabancı sitelerde aratmak istiyorum iyi günler sağlıcakla kalın. Serviste 800 tl diyorlar.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Onlar genelde kırılıyor.teyp ile arasinda boşluk oluşuyor.yanlis hatırlamıyor isem  2007 yilinda 220 tl idi. Garanti den degisiklik yapılmıştı. Kalorifer izgarasi derseniz yanlış anlaşılabilir. SİZ Teybin etrafında ki havalandırma cercevesi derseniz bulursunuz.istanbul da seda oto var. Saglam çalışıyorlar. 3 KEZ alışveriş yaptım. Önce hesaba para ertesi gün kargo elinizde. Ankarada da rahat bulunur.
2011 d4d Corolla