0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kışlıkları değiştirdim rot balans yaptırdım kaçtane yere gittim 120 lira dediler pazarlık vur kır 100 liraya değiştirdik rot balans dahil
Lastiğe ve jantlara "düşman gibi davranMIyorlar" çok şükür ki
Çok pahalı. Bahar döneminde Kayseri'de ben 40 tl ye rot balans dahil dört tekeri değiştirmiştim. Anlaşılan çelik jantlara geçme zamanı geldi.
Bu yapıdaki yerlerin reklamının olması herkes için faydalı olur.
yaşadığım şehirde herşey çok pahallı.. üstelik dört lastikçi gezdim dördünde de sıra vardı en kısa sürede işleme alırım diyen bir saat beklersin dedi..
Ankara Keçiören de bir lastikçi maalasef arkadaşımın 2 aylık lastiklerini kaybetti.Ve telefi edecez deyip 1 ay bizi salladı her aradığımızda farklı bir yalan söyledi.Bir esnaf nasıl bu kadar yüzsüz olmayı başarıyor anlam veremedim
Sonumuz aynı olmaz inş.
İnş:) Hüseyin bey imkan varsa lastikleri kendiniz saklayın üst üste ucube nemli rutubetli yerlere atıyorlar
Malesef haklısınız. Bu depolama işini hakkını vererek yapan yerlerin sayısı çok değil diye düşünüyorum. Otel diye depolarda üst üste tepeleme yığıyorlar. Ancak bu işi hakkını vererek yapan yerler de gördüm, tabi fiyatı da ona göre değişiyor Ben şahsen kendim saklıyorum, ama bir yere saklaması için vermek durumunda kalsaydım, muhakkak lastiklerin saklandığı yeri görmek isterdim. Onca para verip aldığım ve belki 4 sene kullanacağım lastiğin göz göre göre deforme olmasına razı olamam.
0TL-500 kalori kendim değiştiriyorum.
balast ayarları ne alemde peki?