0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serhat abi iyi bi şey kalmamış. Toplama kalmış. Usta 8li Subabları kontrol edip taksın. Sıfır almadıysan malum eski subablar takılacak.. sonra tekrar ayar için uğraşma. Onu bir sor abi.
Serhat abi hayırlı olsun inşallah toruna kadar aruza vermez:')
Hayırlı uğurlu olsun Serhat abi. Maşallah çok güzel olmuştur inşallah .
İnşallah diyelim. Torunlara kadar gitmesine gerek yok, birkaç sene daha binelim yeterli.
Konuyla alakası yok ama Arabanın Dörtlü flaşör ve arka cam rezistans düğmesinin ampulünü çıkardım, bunun adı nedir acaba nasıl almamız lazım,
Konuyla alakası yok ama Arabanın Dörtlü flaşör ve arka cam rezistans düğmesinin ampulünü çıkardım, bu ampulün adı nedir acaba nasıl almamız lazım,
Resim bu,
Hayırlı olsun, ilk zamanlar özellikle yağ ve soğutma sıvısı kontrolüne dikkat edin. Rodaj kullanımı da faydalı olur.Ampulü kaliteli alın, bazıları dayanıksız oluyor. Elektronikçilerde var, İstanbul'da Selanik pasajı yeridir.
motoru yaptırdığımda ben askerdeydim. yaklaşık 4000km sonra arabayı alabildim. rodaj yağını hemen değiştirdim, gerçekten dizel yağı gibi olmuştu. yaptırdığım motor ancak 10 bin km yaptıktan sonra açıldı. yani aslında motor içi sürtünme okadar fazla ki rahat hareket edemiyor. ayrıca yakıta yansıyor. bugünlerde performansdan memnunum. boşta gaza basıp bırakınca rolantiye düşmesi zaman alıyor.