Serhat abi iyi bi şey kalmamış. Toplama kalmış. Usta 8li Subabları kontrol edip taksın. Sıfır almadıysan malum eski subablar takılacak.. sonra tekrar ayar için uğraşma. Onu bir sor abi.
Serhat abi iyi bi şey kalmamış. Toplama kalmış. Usta 8li Subabları kontrol edip taksın. Sıfır almadıysan malum eski subablar takılacak.. sonra tekrar ayar için uğraşma. Onu bir sor abi.
Sanırım sübaplarda yeni ama dediğini sorucam mutlaka, teşekkürler.
Maşallah güzel olmuş, usta da güzelce toplarsa inşallah sorunsuz binersin serhat abi.
Parçalar cillop gibi olmuş pırıl pırıl
Araba servisten çıktı. Toplam masraf 2500 tl.
Resimde yapılan işler ve fiyatları yazıyor. Hadi hayırlısı...
Sorunlar bitmistir insallah, gule gule kullanin.
Evet sanırım bitti. Çalışmasında, sesinde, çok denemesemde performansında değişiklik olduğu kesin.
Serhat abi hayırlı olsun inşallah toruna kadar aruza vermez:')
Hayırlı uğurlu olsun Serhat abi. Maşallah çok güzel olmuştur inşallah .
Serhat abi hayırlı olsun inşallah toruna kadar aruza vermez:')
İnşallah diyelim. Torunlara kadar gitmesine gerek yok, birkaç sene daha binelim yeterli.
Mesaj Birleştirildi: 17 Ksm, 2014 08:08
Hayırlı uğurlu olsun Serhat abi. Maşallah çok güzel olmuştur inşallah .
Sağol Mehmet. Şimdilik güzel, Arabanın sesi bile değişti, daha sessiz çalışıyor marşa bastığında daha hızlı çeviriyor sanki can geldi motora.
Mesaj Birleştirildi: 17 Ksm, 2014 08:11
Konuyla alakası yok ama Arabanın Dörtlü flaşör ve arka cam rezistans düğmesinin ampulünü çıkardım, bu ampulün adı nedir acaba nasıl almamız lazım,
Konuyla alakası yok ama Arabanın Dörtlü flaşör ve arka cam rezistans düğmesinin ampulünü çıkardım, bu ampulün adı nedir acaba nasıl almamız lazım,
Maşallah iyi günlerde sorunsuz kullanırsınız umarım :)gösterge panelindeki ampul ise t 5 olur Mehmet link vermiş
Resim bu,
Tamam düğme üzerinde bulunan ampuller resimdeki ampul sanayide bulamaz iseniz elektronik tv vs parça satan yerlerde bulunur tel bacakları duyun içinden geçirdikten sonra katlayıp takılır yön yoktur led gibi
Hayırlı olsun, ilk zamanlar özellikle yağ ve soğutma sıvısı kontrolüne dikkat edin. Rodaj kullanımı da faydalı olur.
Ampulü kaliteli alın, bazıları dayanıksız oluyor. Elektronikçilerde var, İstanbul'da Selanik pasajı yeridir.
Hayırlı olsun, ilk zamanlar özellikle yağ ve soğutma sıvısı kontrolüne dikkat edin. Rodaj kullanımı da faydalı olur.
Ampulü kaliteli alın, bazıları dayanıksız oluyor. Elektronikçilerde var, İstanbul'da Selanik pasajı yeridir.
Teşekkürler. Antifriz koymadılar, birkaç hafta böyle kullan ondan sonra koyacağız dediler. Motora 10/40 yağ koydular ama Castrol un yeni motorlu araçlar için daha iyi olan bir yağından koydular. Rodaja dikkat diyorum şimdilik rölantide gidiyorum
motoru yaptırdığımda ben askerdeydim. yaklaşık 4000km sonra arabayı alabildim. rodaj yağını hemen değiştirdim, gerçekten dizel yağı gibi olmuştu.
yaptırdığım motor ancak 10 bin km yaptıktan sonra açıldı. yani aslında motor içi sürtünme okadar fazla ki rahat hareket edemiyor. ayrıca yakıta yansıyor.
bugünlerde performansdan memnunum. boşta gaza basıp bırakınca rolantiye düşmesi zaman alıyor.
motoru yaptırdığımda ben askerdeydim. yaklaşık 4000km sonra arabayı alabildim. rodaj yağını hemen değiştirdim, gerçekten dizel yağı gibi olmuştu.
yaptırdığım motor ancak 10 bin km yaptıktan sonra açıldı. yani aslında motor içi sürtünme okadar fazla ki rahat hareket edemiyor. ayrıca yakıta yansıyor.
bugünlerde performansdan memnunum. boşta gaza basıp bırakınca rolantiye düşmesi zaman alıyor.
Benim araç yapıldığında castrol koymuş usta 1800 km sonra değiştirdim yağ zift gibi olmuş aracın performansı çok güzel yakıt biraz fazla oda rodaj sonrası düzelir
serhat bey güle güle kullanın .
resimlerde aracınızın farları ve ön panjuru dikkatimi çekti araca çok yakışmış .
nereden ve ne kadara temin edebilirim bilgi verebilimisiniz.