Gönderen Konu: Car Concept'ten uzak durun!  (Okunma sayısı 4199 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
  • 36 kere teşekkür etti
  • 69 kere teşekkür edildi
Car Concept'ten uzak durun!
« : Kasım 03, 2014, 17:53:17 »
Merhaba arkadaşlar.

Uzun zamandır girmiyordum foruma bu vesile ile de girmiş oldum, iyi oldu. Geçtiğimiz cumartesi günü 2005 Corollam'ı Tem Oto'ya 130.000 bakımına götürdüm. Çok şükür tertemiz, alnımın akıyla yağ, filtre vs ile çıktım. Koltuk döşemelerim araç alındığından beri hiç temizlenmedi (ıslak bezle yüzeysel temizlemeler hariç. Aracımın da ilk sahibiyim bu arada). Aslında temizlenmesine gerek olmadı çünkü çok şükür herhangi bir şey dökülmedi şimdiye kadar. Kısacası üzerinde herhangi bir leke yok ama yılların tozu biriktiği için her oturuşta koltuklardan toz çıkıyordu. Arabanın camlarını hiç açmasam dahi 2 günde arabanın içi gözle görülür tozla kaplanıyordu.
Suat ustanın da tavsiyesiyle, yine maslak oto sanayide Car Concept denen bir detaylı oto temizlemeciye gittim. Gayet kibar bir şekilde sahibi olan şahıs tarafından karşılandım. Sadece koltuk döşemesi temizliği için gittiğim dükkandan iç-dış detaylı temizlik ile ayrıldım (adam malını çok iyi pazarlıyor) Lafı çok uzatmadan özet olarak bana vaadedilenler ve yapılanları aşağıya sıralıycam.

1- Ben: Araçın iç kısmını temizlerken, diğer firmaların kullandığı o iğrenç yapış yapış olan maddeden kullanmayacaksını değil mi?
    Car Concept: Yo yo yo yo yo tabiki hayır. Biz öyle kalitesiz malzeme kullanmayız. Biz ..... nın bayisiyiz. Belçika (ya da onun gibi bişeydi) malı çok kaliteli. İnternet sitemize girip inceleyin. özel sıvılar bunlar ve çok pahalı..............
Sonuç: Aracımın içinde elimi nereye atsam yapış yapış.
2- Aracımı teslim almak için gittiğimde son silme işlerini yapıyorlardı. Camlar çok kötü silindi (yarısı silinmedi). Aracın dışı çok kötü silindi. Eksik kalan yerleri gösterdiğimde sert bir ifade ile; abi daha bitirmedik! Bitirdiklerinde göstermek istediğim yerlerin hiçbirine el sürülmemişti bile.
3- İncelemek için şoför koltuğuna oturduğumda tüm göğüsün nokta nokta izlerle kaplı olduğunu gördüm. O iğrenç yapış yapış maddenin üzerine camları silmek için sıktıkları sudan geldi ve orada kuruyup zor çıkan lekeler haline dönüştü. Ve ben bunu, hesapta bitirdiklerinden sonra gördüm.
4- Koltuğa oturmadan bir de ne göreyim; paspaslar benim paspaslarım değil. Saçmasapan, uyumsuz, adi bir paspas.
Ben: Şefim bu paspalar nedir?
Car Concept: Ya bizim arkadaşlar başka arabaya koymuşlar da SENİN paspasları. Biz de bunları yeni aldık.
Ben: Şefim bu paspaslar orijinal bile değil baksana uymuyor bile buraya!?
Car Concept: Yok bunlar orijinal.
Ben: Hayır bunlar orijinal değil. Görmüyormusun uymuyor buraya!? Ayrıca benim paspaslarım orijinaldi. Ben kendi paspaslarımı istiyorum. Bu nasıl bir saçmalıktır?!?!?! Bana neden kimse bir şey demedi?!?!?!  >:( >:( >:( >:( Nerede patronunuz?!  >:(
Patron: Ya sizin paspasları çocuklar yanlışlıkla başka arabaya koymuşlar. Şimdi olay şöyle olmuş.......
Ben: Hocam kusura bakma da beni ilgilendirmez ki. Ben kendi paspaslarımı istiyorum. Böyle saçmalık nerede görülmüş.
Patron: Hmmmmmmmmmm. O zaman SEN haftaya gelsen buraya ben o paspasları bir şekidle bulur getiririm buraya.
Ben: Hocam ben niye geliyim buraya sizin yaptığınız hata yüzünden. Benim evim ta gaziosmanpaşada.
Patron: Hmmmmmmmmmm. O zaman adresini ver ben getireyim sana.
Ben: Bu hiç hoş olmadı ama tamam.

5- Aracımın içinde muhtalif yerlerde pasta bulaşıkları var! Pasta aracın içine nasıl bulaşır sizce? Anahtarımın bile her yeri pasta beyaz beyaz. Aralara girmiş hep.

6- Ertesi günü aracımın sağ arka camı bozuldu. Bunu da onların bozduğuna inanıyorum. Cam indi bir daha kalkmadı. Pazar günü olmasına ragmen açık bir elektrikçi buldum da yaptırdım.

Böyle insanlar para kazanmayı haketmiyorlar benim gözümde. Hak ettiğinden fazlasını da helal etmiyorum buna ve bunun gibilere.

Daha çok ayrıntı var da çok uzar diye yazmadım.

SAKIN HA CAR CONCEPT DENEN YERİN ÖNÜNDEN BİLE GEÇMEYİN.
'93 W124 M111

Toyota Club Türkiye

Car Concept'ten uzak durun!
« : Kasım 03, 2014, 17:53:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '94
  • 272 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
Ynt: Car Concept'ten uzak durun!
« Yanıtla #1 : Kasım 03, 2014, 18:56:03 »
Geçmiş olsun.yaptıkları hiç hoş değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 03, 2014, 19:34:28 »
Geçmiş olsun niye oyle bir firmaya gittiniz anlamadim tavsiye diye mi kaça yaptirdiniz bilmiyorum ama kiziltoprak meguiarsa gidip sadece içini yaptirsaniz belki icdis fiyatina gelirdi ama  temiz bir iscilik alirdiniz o sivilarin hepsi yapis yapis temizlik maddelerinin onemli olan iyi cektirip temizlemek sonra yapiskan kalmiyor  paspas olayina gelince kesinlikle diremeliydiniz  paspas fiyatinida fiyatan dusmelerini istemeliydiniz  onlarin yaptigi cirkeflik ve uyanikliga sizde aynisini yapmaliydiniz
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 03, 2014, 19:38:45 »
onlarla aynı seviyeye düşmeye hacet yok. karaktersizle karaktersiz olmamak lazım. yok sonu kavga onun ben biliyorum.
hepsini geçtim şöyle bir sıkıntı da var oraya tavsiye üzerinde gidildi dikkat! tavsiye üzerine gidilen yerin durumu bu ise diğerlerini düşünemiyorum. bu tür işlerde kurumsal firmalardan şaşmamak lazım.
tecrübe oldu. hayırlısı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 03, 2014, 20:10:12 »
yıkamayı dogru yapmazlar anlarım tamam kendim yaparım derim geçerim.pasta cilayı dogru yapamazlar hareler oluşur yapılmayan yerler kalır yada yüzeyde bırakırlar ben bir daha yaparım derim geçerimcamı bozarlar belki olucagı vardı derim gene susarım gider yaptırırım ama paspas yani.kocaman 4 tane paspas.verdiğimde vardı aldıgımda yok.benim malım ben para verdim aldım.hiçbirşey dogru olmamış ve birde paspasım yok.o dükkanı kapattırmam oraya o paspasları getirtirim.gerekirse polis çagırırım şikayet ederim.her yola giderim ama o paspasları getirtirim.o gün içerisinde elimde olacak tekrar o paspaslar.şahsi düşüncem yani.
beni bilen arkadaşlar var zatan cevap yazan hiç tartrışma yanlısı degilim ama herşeyini kabul ederim var olan bir malımın yok olmasına tahammul  etmem.geçmiş olsun kötü bir tecrube olmuş
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Kasım 03, 2014, 20:25:04 »
onlarla aynı seviyeye düşmeye hacet yok. karaktersizle karaktersiz olmamak lazım. yok sonu kavga onun ben biliyorum.
hepsini geçtim şöyle bir sıkıntı da var oraya tavsiye üzerinde gidildi dikkat! tavsiye üzerine gidilen yerin durumu bu ise diğerlerini düşünemiyorum. bu tür işlerde kurumsal firmalardan şaşmamak lazım.
tecrübe oldu. hayırlısı olsun.
Ayni seviye demiyelimde ugrasmazsaniz   eger olan size olur orda o paspaslarin parasini kesmesi lazim kendim bizat yikamada calistim yanlis giden  paspasin parasini arac sahibine odediler en azindan ben olsa cikarirdim paspalari al kardesim paspaslari kes benim ucretimi ordan bitti daha uzerine laf soyleyemez zaten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Kasım 03, 2014, 20:27:51 »
yıkamayı dogru yapmazlar anlarım tamam kendim yaparım derim geçerim.pasta cilayı dogru yapamazlar hareler oluşur yapılmayan yerler kalır yada yüzeyde bırakırlar ben bir daha yaparım derim geçerimcamı bozarlar belki olucagı vardı derim gene susarım gider yaptırırım ama paspas yani.kocaman 4 tane paspas.verdiğimde vardı aldıgımda yok.benim malım ben para verdim aldım.hiçbirşey dogru olmamış ve birde paspasım yok.o dükkanı kapattırmam oraya o paspasları getirtirim.gerekirse polis çagırırım şikayet ederim.her yola giderim ama o paspasları getirtirim.o gün içerisinde elimde olacak tekrar o paspaslar.şahsi düşüncem yani.
beni bilen arkadaşlar var zatan cevap yazan hiç tartrışma yanlısı degilim ama herşeyini kabul ederim var olan bir malımın yok olmasına tahammul  etmem.geçmiş olsun kötü bir tecrube olmuş
Aynen abi o paspasin parasini kesicek o fiyatan bizde calistik yikamada basimiza geldi odendi paspasin parasi yani yapilmasi gereken bu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 03, 2014, 20:29:01 »
Aynen abi o paspasin parasini kesicek o fiyatan bizde calistik yikamada basimiza geldi odendi paspasin parasi yani yapilmasi gereken bu

aynen. herşeyi kabulederim tamam seviye düşürmiyim derim ama paspas kocaman paspas yok olmuş yani mümkündegil ya parasını ya paspası geri alacam başka yolu yok yani
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 32200
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 03, 2014, 20:41:55 »
Öncelikle geçmiş olsun.Takıntı belki ama ben aracımı kesinlikle yıkamacıya falan vermiyorum.Arabaya insan gibi davranmıyorlar.Temizleyemediklerini geçtim her seferinde başka bir zarar.Sonax'tan Meguiars'tan kil,tüm temizlik, bakım malzemelerini aldım. 200-250 tl kadar.Einhell polisaj makinem de var.(Polisaj olayına girmiyorum cila için)Hafta sonu kendim bizzat yapıyorum detaylı temizliğini.Hem vakit geçiriyorum hem de paradan tasarruf ediyorum doğrusu.Bu arada keşke paspasın fiyatını ücretten düşürseydiniz.2005 Corolla aracıma geçen yıl o orjinal paspası 90 tl'ye almıştım yetkili servisten.
"İnsan inandıklarıdır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 03, 2014, 20:58:31 »
Baştan sona fiyasko bişey olmuş. Geçmiş olsun.
Anlayamadığım size böyle bir yeri nasıl tavsiye ettiler ki. Bayramda memlekette mecburen arabayı yıkamacıya vermiştim işim olmasa başında bekleyecektim arabanın. Balıkesir'de de  hala Sonax'ı bulamadığım için araba kirli duruyo ama yıkamacıya vermiyorum. Uyduruk kaydırık yıkamacılarda ne olacağı belli olmuyo
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 03, 2014, 21:56:03 »
Büyük geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 03, 2014, 22:32:34 »
Geçmiş olsun, bir işi yapacaksan ya adam akıllı yapacaksın ya da hiç yapmayacaksın, bu tür yaklaşımlarla müşteri bulması mümkün değil yakında kapatır.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 03, 2014, 23:17:50 »
 Gecmis olsun.Keske ufuk abiden ya da foruma bi danissaydiniz.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
  • 69 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 04, 2014, 17:05:20 »
Pazar günü arabamı gün ışığında incelerken ettiğim küfürün haddi var hesabı yok. Hemen aradım sahibini cep numarasından ama açmadı. Ben de zehir zemberek bir mail attım. 3 gün oldu herhangi bir geri dönüşte bulunmadı. Bulunamaz da zaten. Aracımın dışına yapılan işlemler kaç para ise o kısmı hariç geriye kalan ücreti iade istiyorum diyip hesap numaramı verdim. Vicdanın isterse gönder dedim. 1 hafta süren var, göndermezsen hakkımı helal etmiyorum dedim. Hak, hukuk, helal, haram, kul hakkı, vs gibi konulardan uzak biri gibi duruyordu o yüzden zannetmiyorum ki göndersin. Aslında "insan" olmak yeterli dinle ilgisi yok pek.

Fakat bu bana bir şey öğretti. Bir arkadaş da yazmış zaten. Bundan sonra aracıma benden başka biri el süremeyecek. Herkes aracını, daha doğrusu Toyota'sını sevdiği için, ona gözü gibi baktığı için, belki de sahip olduğu mallar arasında en değerlisi olduğu için burada. Naçizane tavsiyem şu ki; ekstrem bir durum oluşmadığı veya ölümcül aciliyette bir durum oluşmadığı sürece aracınızın temizliği ile kendiniz ilgilenin. Bazılarınız bu gibi üzücü ve sinir bozucu olaylarla karşılaşmıştır. Daha çok karşılaşmayanlar içindi bu tavsiyem. Çünkü inanın çok üzücü bir durum. Sizin yıllarca, belki gözünüzden bile sakındığınız aracınızın 1 günde tam anlamıyla içine edilmiş olmasını, buradaki hiç bir arkadaşımın, abimin görmesini istemem. Maguiars falan hepsi aynı. Sizin aracınızı siden iyi kimse tanıyamaz ve temizleyemez!
'93 W124 M111

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • o bir avensis...
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: '12
  • 1 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 06, 2014, 10:14:25 »
anladığım internetten okuduğum kadarıyla yeni açılmış autoking benzeri bir firma şimdilik 5-6 şubeleri var.Daha yeniler anlaşılan ben istanbulda olsam forumları araştırır öle giderim seçeneğiniz çok ...Bunların genel merkezi ile iletişime geçtin mi? heryerde bu şikayetini dile getir şikayetvar.com a yaz facebook sayfalarına yaz vs..çok geçmiş olsun