0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali bey g1 w bundan önce arkadaş lara 2 tane getirdim. Birkac gun kullandim.Siz de birebir varmi bilmiyorum ama gece çekimi fena degil.Plastik ve malzeme vasat.
50 dolara göre fena degil.Gece kullanilmayacaksa gps li x3000 var.ali kardes bazidi bozuldu bazisinin çekimi hoşuma gitmedi.Ali babadan bu aldigim kameranın gps siz modeli 85 dolar.imkanlar zorlanma ihtimali varsa bakilabilir.Zaten birde ls 650 var 70 dolar civarında. Gece çekimi kamerası iyi olsun deniliyor sa en düsük fiyat g1 w 50 dolar.
Kontagi açtığınızda cekim yapmaya başlıyor. Taki kapatan a kadar . Gece çekimleri çok iyi.zifiri karanlikta bile yeterli.Menu su kullanımı kolay.Video cekerken bir tuşla fotoda cekebiliyorsunuz.Ayrıca secenek lerden hareket algılama si var.Arac durur ken cekimi durdurup hareket ettiğinde tekrar çekime de basliyor.
benim daha sonrada babamın arabasının başına park halindeyken çarpıp haber etmeden kaçma durumları geldi de. hani benim için araç park halindeyken çekim yapabilen bir ürün lazım. tabi elektiriği nereden alacak öyle bir sıkıntıda var.
Bunun için stasyoner özellikli ekstra bir akü iyi olur. Tabi kameranın sürekli araçta durması bazı zararlıların ilgisini çekebilir, bu yüzden en azından lens bölümü portatif olsa iyi olabilir sanırım. Önden çekim yaparken arka ekranda seyrüsefer yardımcılığı yapması da iyi olur bence.