0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu kopmaların sebepleri 7 derece üstündeki sıcaklıklarda kullanım olabilir. Malum finlandiya sıcaklığı düşük bir memleket. Ülkemizde de geceleri sıcaklık 7 derece altına düşse de gündüzleri 20 derecelerde kalabiliyor. Bu lastik bir de çok yumuşak olunca...
Bugün itibariyle kışlık Nokian WR D4 98H XL Lastiklerimi takmış bulunuyorum. Yağmurlu bir Ankara gününde ilk izlenimim oldukça sessiz bir lastik. Fren mesafesi, yol tutuş,yakıt vs gibi şeyleri önümüzdeki haftalarda bildiririm. Günlük 100 km yol yapıyorum tek tek deneyeceğim ama en emin olduğum şey karlı yolda kesinlikle continental ts860 lastiklerimi aratmayacak çok belli.
Selamlar herkese. Bana güncel bir tavsiye verebilir misiniz? Önde gelen markalar biraz pahalı. Ancak Good Year Ug8 Michelin ve Continentale göre lastik başına 70-100 TL arası daha uygun. Ug8 tavsiye eder misiniz? Yoksa illa Michelin vs almam mı gerekir? Teşekkür ederim. Bu arada Petlas, Nokian ve Sava gibi markalara da baktım ancak pek içime sinmedi. Ebatlar 205/55 R16 91 H ya da T