0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun, böyle bir ceza var ancak size dur denildiğini düşünmüyorsanız cezayı ödemeden itiraz edin, o polisleri kamera vs. bulmak lazım biraz uzun bir iş. Bu ceza tutanağı evinize mi geldi yoksa EGM'den mi öğrendiniz?
Geçmiş olsun.Zorla kamera aldırtacaklar bize.
Nurtopu deyince baya yüksek bi meblağ sandım. Herhalde en güzel nurtopu gibi olan cezayı ben yedim 5,150 tl'çık Eğer cezayı gerçekten hak etmediğinizi düşünüyorsanız düşün peşine. 172 lira 172 liradır...
ağustos ayında tatile giderken denizli yakınarında sabah 6 gibi çevirmeye takıldım yolun ortasına bir trafik polisi dur işareti yaptı yolun kenarındada 2 3 trafik ekibi vardı ben yavaşlayıp galiba radara girdik deyip elimi evraklara attım .polis memuru arkadaş kapıyı açtı yalnız mıyız dedi yolculuk nereye dedi sonrada ön koltuktaki kişişel eşyalarımı arkaya koyup benide götür deyip oturdu.
Geçmiş olsun prosedür hakkında bilgim yok eskiden aracın plakasını göremeyip rastgele yazdıkları gibi olmasın arkadaşada ceza yazmışlar maliyeye gitti böyle bi araç yok demişler Mesaj Birleştirildi: Kasım 01, 2014, 09:49:27Tonaj cezasımı