0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
... zaten araba biraz "kötü" görününce aslında iyi görünüyor.. Agresif mi diyorlar.. ne diyorlar.. ondan işte.. Örneğin Peugeot 406'yı çok başarılı buluyorum bu konuda.. Zaten Peugeot oldum olası biraz "kötü" görünür..
...şunun güzelliğine bir bakın, hiç bir kıza karşı bu arabaya karşı hissettiklerimi hissedemiyorum
Türkay, hatırladığım kadarıyla kız arkadaşın da yazdıklarını okuyordu
bmw konusunda damarıma basıyorsunuz yaa, olmaz ki yaa, her modeli güzel o markanın, her motoru şaheser, her bir çizgisi özel.. sadece bmwyi anımsatıyor diye angel eye yaptım, gizli bir projem var yapınca burdan paylaşacağım, o da bmwden özentilik.. nasıl bir bağımlıysam.. bu arada hakan abi eski 7 konusunda aşırı haklısın, sanırım e38 kasadan bahsediyorsun, bir yay bir alpina tampon ve bir jant ile araç yıllara da yollara da meydan okur hale geliyor, yenisinden daha ağır duran bir araç, yenisi biraz oyuncak gibi, aynı şey 3 serisi sedan için de geçerli, yeni modelin dizaynı tu kaka ama eskisi al garajda dursun.. (gerçekçi olmak lazım, bağımlılık da bir yere kadar ) şunun güzelliğine bir bakın, hiç bir kıza karşı bu arabaya karşı hissettiklerimi hissedemiyorum
bende bmw hastasıyımdır ama hocam sakin böbrek panjur yapma rabana benim aklıma gizli proje deyince o geldi nedense
yook yook yook hayır asla öyle birşey yapmam sorentolar gibi yook asla çok başka bir proje, çok farklı, küçük bir detay sadece
düşüneyim bi bulursam yazarım köpekbalığı anten mi yoksa
Z4 yan sinyaller güzeldir mesela. Bu arada bu 7 serisine gömük jant ve fosforlu yeşile, maviye kaçan renk bir arada çok güzel gidiyor.