Gönderen Konu: 2003 Corolla vvt-i Gösterge Paneli ve Işıklar gidip geliyor!!  (Okunma sayısı 3307 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 2 kere teşekkür etti
Her keze Merhabalar 2003 Model 1.6 vvt-ı Toyota Corolla aracımın gösterge paneli ışıkları ve kadranları, yolda giderken sönüp geliyor özellikle de setlerden geçişlerde ve kalkışlarda sönüp geliyor bir kaç tane oto elektrikçisine gösterdim ama hala bir sonuç yok sorunu bulamıyorlar. Daha önceden aynı sorunla karşılaşan yada bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler iyi günler..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 75000
  • Model Yılı: '11
  • 550 kere teşekkür etti
  • 137 kere teşekkür edildi
Ynt: 2003 Corolla vvt-i Gösterge Paneli ve Işıklar gidip geliyor!!
« Yanıtla #1 : Kasım 05, 2014, 12:31:03 »
aynı sorun eski corollamızda da vardı sigortayı değiştirmişlerdi sorun çözülmüştü bilginize
2005 Corolla 1,6 sol ---- 2011 Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • *_ KuRaL_2 _*
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '07
  • 120 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 05, 2014, 14:20:33 »
elektrik kablo aksamlarında temassızlık yada yarı temas olma imkanı da yüksek sanırım bi kontrol ettirirsen iyi olur (arkadaşın dediği gibi sigorta da olabilir.)
Toyota Avensis  (2007)
110bg Gümüş Gri
Benzin + Lpg
Güzel Dostlar, Güzel İnsanlar Güzel Sohbetler; www.toyotaclubtr.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Kasım 09, 2014, 12:17:16 »
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Dediklerinizi ustaya aynen ileteceğim.. Bu arada hala sorun devam ediyor. Aracımı tüm elektrik aksamını kontrol etmeleri için elektrikçiye bıraktım fakat tüm elektrik aksamını kontrol etmesine rağmen bulamamış.. Olmaz ise en son servise götüreceğim. iyi günler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 09, 2014, 12:20:42 »
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Dediklerinizi ustaya aynen ileteceğim.. Bu arada hala sorun devam ediyor. Aracımı tüm elektrik aksamını kontrol etmeleri için elektrikçiye bıraktım fakat tüm elektrik aksamını kontrol etmesine rağmen bulamamış.. Olmaz ise en son servise götüreceğim. iyi günler.

Daha fazla kurcalatmayıp servise gitmenizde yarar var. Ön panelin arka bağlantılarında temazsızlık var büyük ihtimal, sigorta olayı olsa bölgesel giderdi elektrik.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.