0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kaskodan yaptırmak istiyorum ama kaskonun yapmama gibi bir durumu olurmu rapor olmadığı icin?
Geçmiş olsun.Amblemin oradaki nikelajdada kırıklar var gibi duruyor.Far kulaklarındada sorun varmı kontrol etmekte fayda var.Sonuçta sol farın altında tamponda yırtık var oralardada farın kulaklarıda var.Ön kaputu nasıl yapacaklarmış bilgi var mı?
Ciddi hasar yok mu kabut komple degiscek onu duzeltmezler
Kaputu düzelir belki ufak bir lokal boya geri kalanı tampon ve ızgara onlarda değişir zaten .Tampon tamirde görebilir .Ama kaput değişme işine girmeyin aracın orijinalliği bozulmasın gerekirse kendiniz düzelttirin derim bu kesinlikle düzelir
Öncelikle geçmiş olsun. Bu kaput düzeltilir, değiştirmelik bir durumu yok bence. tampondaki ufak çatlaklar bile düzeltilir. iç kısımda tırnaklarda sıkıntı yoktur umarım. panjur kırılmış o değişir sadece.Ben olsam kesinlikle tamponu değiştirmez, düzelttirirdim.Eski aracımla tahta bariyerlere çarpmıştım kaputta sizin kaputtan çok çok daha fazla hasar vardı ama çok güzel düzelttiler. Fotoğrafları evdeki diskteydi, uygun olduğumda burada paylaşırım.