arkadaslar gri 2008 corollaya 16'' siyah jant yapsak nasıl olur fikri olan yada deneyen var mı ?
arkadaslar gri 2008 corollaya 16'' siyah jant yapsak nasıl olur fikri olan yada deneyen var mı ?
Şahsi düşüncem kendisini çok göstermez. Görsel olarak kendisini göstermesini istiyorsan açık renklere yönelmeni tavsiye ederim.
Şuda bir gerçek taktığın jant piyasanın üstünde bir jant olursa rengi önemli değil her halükarda yakışacağını düşünüyorum.
Bence iyi durmaz ama bu işler zevk meselesi başkasının görüşünden ziyade sizin göz zevkinize hitap etmeli.
ben olur derim. zira benim ve abimin bizim araçlarımızda siyah kaplama jant. plasti dip ile. oldum olası hep sevmişimdir. abimin aracı gök mavi siyah jant, benim aracımda füme siyah jant. bence gider kardeş. en kötü çıkartırsın ufak bir masrafla kalırsın.
bu araç için tek başına saçma bir uygulama olur. destekleyici şeylerle birlikte güzel durabilir. örneğin, aydınlatma grubuna siyah tabanlı değişiklikler gibi.
Konig 5 kolu jant bide yay super olur
tavsiyeleriniz icin tesekkurler dikkate alicam..
Siyah jant griye beyaza kırmızıya maviye her türlü gider arkadaşlar. Forumda trabzondan bi abimiz vardı gri t27 avensiste siyah jant vardı on numaraydı. Sonra bir tane de yine gri auris var hatta plakası vl 1101 olması lazım ondada siyah jant var o da on numara. Velhasıl jantın güzel olursa güzel olur. sen yap yeterki
siyah değilde gunmetal süper olur bence
jant konusunda sıkıntım yok ama 16 inc iyi durur mu onda süphem var
Internette gezinin hoşunuza giden modellerin fotoğraflarını konuya atın bizler de yorumlayalım farklı gözden yorumlar size daha yardımcı olacaktır
jant tek basına bence yeterli olmaz ekleme yap ama sadece jantla bırakma sırıtmasın aracta
Avatar fotoğrafıma bakabilirsiniz fikir verir belki.
18 den asagisi at seyine kelebek olur
225-40-17 ebat
sizin düşünceniz saygı duyarım. Yakıt artışı ve performans kaybı göz önüne alınarak jant işine girilmesi taraftarıyım