Bugün alarm taktırmak için sanayiye gittim. Ana yol üzerinde giderken sola sinyalimi verdim. Sola dönerken sokaktan çıkan minibüs arka tampona vurdu.
Araçtan indim babam da yanımdaydı. Minibüs şoförü "Sinyalini açmadın ve virajı içten aldın suç senin" dedi. Ne dediysem ikna edemedim.
Çok şükür araç kameram vardı. Hemen dükkanın birine girip kayıtları inceledik. Sinyalin sesi duyulmuyor ama viraja dıştan girdiğim gayet net. Adam izleyince hatasını kabul etti.
Baktım adamın minibüsünde de kamera var. Sinyal verdiğimi minibüs kamerası kaydetmiştir diyerek kayıtları çıkarmasını istedim. Kayıtları çıkarmadı dolayısıyla sinyal verdiğimi de kabullendi.
Tanıdık kaporta ustası vardı. Çağırdım sağolsun hemen geldi. Bu sırada minibüsün sahibi de geldi. Usta tamponda bir şey yok boya ile halledilir dedi. Boyacıya gittik. Boyacı 100 liraya boyarım diyince minibüsün sahibi yarısını veririm, yarısını da sen ver dedi. Birden minibüsçüler çoğaldı. Baktım yarısını bana ödettirmek için sıkıştırıyorlar. "Kaskoya yaptıracam tutanak tutalım" dedim.
Önce tamam dediler. Sonra boyacıya 100 lirayı verdiler. Yarın sabahtan boya yapılacak. Fotoğraflar aşağıda.