Forumdaşlarım bugün Ankara toyota efeden orjinal paspas aldım aracım 2013 corolla adv. paspas fiyatı 150.34 tl bagaj havuzu da alacaktım onunda fiyatı 130 tl vazgeçtim pek kaliteli gelmedi açıkçası .....Bir de arkadaşlar aracıma navigasyon ekletmek istiyorum ne tavsiye edersiniz yeni bir sistem mi ? Yoksa serviste ekletme mi?
Paspas demişken benimde 2004 corollam var ve paspasları berbat durumda. Nasıl bir paspas almalıyım nereden alabilirim. Paspas almada püf noktalar nelerdir?
Osman bey eski kasa avensisin paspaslarını ucuza bulmak kolay birde ucuz paspaslarda koku problemi var aracın içi plastik eritme atelyesi gibi kokuyor ...Açıkçası ben ucuza bulamadım yeni corollanın paspaslarını pek ucuzada bulunabileceğini zannetmiyorum...Evet fiyat olarak orjinalleri fahiş buna katılıyorum
Orijinalleri çok yüksek peki yan sanayi nasıl bişey alabiliriz? Detaylarda hep kauçuk diye yazıyor önemli bişey mi bu ?
Orijinalleri çok yüksek peki yan sanayi nasıl bişey alabiliriz? Detaylarda hep kauçuk diye yazıyor önemli bişey mi bu ?
Celalettin bey Yan sanayiler genelde çok koku yapıyor araç içinde ..Orjinal almak her zaman sorunsuzca bir kullanım imkanı sunuyor...Yan sanayi olupta kaliteli mal üreten markalar yok mu var araştırmak lazım .
Benim sizlere örnek verdiğim paspaslar ilk bir iki gün biraz koku verdiler. Ancak öyle tahammül edilemez bir koku değil hafif bir kokuydu hemen geçti. Kalitesini sorarsanız gayet kalındır. Bu konuda kimsenin çekincesi olmasın. Ben çok memnunum. Ama sizin araclariniza tam uyar mı onu bilemiyorum ama inanın 100 liralara çıkmanın hiç gereği yok. Elbette tercih meselesidir.
Osman beyin dediği paspasları 6 aydır kullanıyorum hb dadan almıştım kaliyesi gayet tatminkar kokuda yapmıyor
navigasyon akıllı telefon kullanıyorsan
Sygic tavsiye ederim 30-40 Euro idi ömür boyu sınırsız güncelleme.yunanistana gittim otelin otoparkının içine kadar bıraktı.kesinlikle muhteşem
Arkadaşlar 2019 corolla için paspas ve bagaj havuzu tavsiyesi alabilir miyim? Rizline marka iyi gibi..deneme yanılma yöntemiyle mi anlayacağız..var mı kullanıp memnun olduğunuz ürünler?
Arkadaşlar 2019 corolla için paspas ve bagaj havuzu tavsiyesi alabilir miyim? Rizline marka iyi gibi..deneme yanılma yöntemiyle mi anlayacağız..var mı kullanıp memnun olduğunuz ürünler?
Merhabalar, mümkünse bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşların tavsiyelerini ben de beklerim.