0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MerhabaArac 2007 model Avensis Comfort. 59000 den beri bende . şuan 75000 de.40000 de bujiler değişmiş. Bujilerini aldım değiştiriyorum.V kayışı ve triger zincirini ne zaman değiştirimeliiyim?Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.Bir de direksiyon mili ücretsiz kontrol ve değişim için servise çağırdılar. Bu işlemi yaptıran varmı . Süre olarak ne kadar sürüyor.İyi günler..
Mil degişimi servisin durumuna göre en az 60 dakika sürüyor.
Sizin arabanın mili zamanında değişmemiş mi ki ?Acaba bizimki benden önce servise çağırma işlerini halletti mi yoksa hiç çağırılmadı mı nasıl anlayabiliriz ki ?Mesaj Birleştirildi: Ekim 27, 2014, 21:27:03V kayışlarının km den bağımsız 5 yılda bir değişmesinde fayda var. Kullanma kılavuzunu indirirsen bakım tablosu var. Orada hangi işlemin kaç m de yapılacağı yazıyor. Zincirin 100 bin de bir kontrolü var bildiğim kadarı ile. Değişimine arıza olmadıkça gidilmiyor diye biliyorum. Mesaj Birleştirildi: Ekim 27, 2014, 21:32:20bunun gibi tablolar var
Yine mi direksiyon mili için çağırıyorlar ? 2012 de değiştirmişlerdi sanki ? Varsa imkan değiştirelim yine.