0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yerli üretim toyotaların Türkiye'de üretilmiş olmasının avantaj ve dezevantajları nelerdir?
Damarıma dokundun AE101'ler için içimin yandığı fotoğraflarla cevap vereyim . Türkiyemize çok kötü donanımlar gelmektedir. Belki de bizim suçumuz ?Bu araca hayranım maşallah, ALLAH'ım kaza bela vermesin sahibine. Her bakışımda bir başka kızıyorum toyotaya ve bize böyle donanımsız gelmesine sebep olanlara.
Yerli ve japon arası konu olunca standart mesajımı burayada yazıyorum. Dezavantajları buyrun
Yerli ve japon arası konu olunca standart mesajımı burayada yazıyorum. Mehmet bu dx modelimi?Mesaj Birleştirildi: Ekim 27, 2014, 21:25:42Ülke bazında farklılıklar oluyor yıllar önce gazetede Suzuki reklamı vardı en zengin donanımıyla altındaki yazı şuydu bu versiyon sadece Japonya için üretilmiştir
Sıfır corolla almak için niyetlenmistim fakat iç mekandaki kalitesizlik maaleseff çok ortada ve bariz hissediliyor bana göre oysa ki sahibi olduğum japon e150 corolla nın ic mekan malzeme kalitesi çok çok daha üst düzeyde.
Bir noktayı kaçırıyorsunuz, tr'deki Araçların donanımsız olması bu araçlar tr'de Üretildiği için değil, ülkemizde bu araçlar satıldığı içindir...Ahmet abi daha iyi bilir tabi, ama Türkiye'de kimbilir ne donanımlı toyotalar üretiliyor/üretildi...
Malzeme kalitesi,işçilik ve donanımsal farklar olabiliyor. Paylaşılan AE101 örneğine gelecek olursak sahibi farklı ülkelerde sunulan opsiyonel özellikleri ve aksesuarları tedarik edip kendi aracına entegre etmiş. Yani bir çok ülke pazarında sunulan farklı opsiyon ve aksesuar paketleri bu araçta toplanmış.
Ülke bazında farklılıklar oluyor yıllar önce gazetede Suzuki reklamı vardı en zengin donanımıyla altındaki yazı şuydu bu versiyon sadece Japonya için üretilmiştir
Peki tecrübeli dostlar ülkemizde bir laf vardır orjinal japon diye yani bütün donanımları aynı olsa bile japon montajı olan bir toyota ile yerli montaj toyota arasında fark var mıdır?