0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yokuş yukarı otoban sürüşlerinde, standart motorlarda,1.4 D-4D MMT 175km/h sürate kadar rakipleri sadece 1.6 otomatik benzinli/diesel veya daha üstüdür.1.6 TDI DSG'nin ise son süratine kadar olan zamandaki rakibinin sadece 2.0 benzinli/diesel olabileceğini düşünüyorum.Küçük hacimli olup, Özel geliştirilmiş motorlar hariç.
Bana da satıcı ısrarla DSG tavsiye etti zaten dediğim gibi Yeti'de düz vites yok gelmeyeceği söylendi. Skoda'da DSG farkı 5000 tl. Hangisini alırsan hayırlı olsun fakat yeni Yeti'yi gerek yerden yüksekliği hafif arazi koşullarındaki başarısı yol tutuşu güvenliği konforu ve fiyat avantajı olarak kesinlikle tavsiye ederim.
Tekin bey tespitinizde gayet doğrusunuz ben aracın rampalardaki çekişi ve ivmelenmesine gerçekten hayran kaldım. Araç 1445 kg 4 yetişkin extra 100 kg bagaj ve 50 lt yakıt. TDI motor ve DSG uyumu gerçekten çok iyi. Şu ana kadar manuel modda kullanma ihtiyacı hiç hissetmedim. TDI motorlu DSG li Yeti'yi Türkiye'den ısrarla istedikleri için 1.6 TDI motorla 7 ileri DSG geldi.
Sağol abi . Seneye Temmuz gibi almayı düşünüyorum zamanı gelsin büyük ihtimal konu açıp sizlerinde yorumlarını alacağım ama şimdi erken .
Bizimki gibi yüksek dağlı yolları olup, ekonomisi zor bir ülkede Turbo Diesel - MMT/MultiMod veya DSG sisteminden memnun kalmayacak insan yok gibi diyebiliriz. Özellikle Vw, 1.6 TDI motoruna çift kavrama ve 7 ileri DSG koyarak çok doğru bir seçim yaptı ve piyasada bir adım öne geçti.
dediğiniz şey launch control,dsg ile alakası sadece otomatiklerdede istenildiği gibi kalkış yapılabilsin diye var. zaten devri 3000 devirde tutarak turboyu dolduruyorsunuz. sağ ayak frende sistemler kapalı S modda.
Yani tam otomatik şanzımanla da aynı şekilde kalkış yapılabilir mi?