0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güle güle kullanın , bende sipariş verip vermemekte kararsız kalmıştım. tampon altına değeceğini düşünerek içime çok sinmemişti. fena durmuyor ama
Sağolun, festoon'lara kafam bozuldu. 4 çeşidi varmış seçeneklere koymamışlar yazılı bildirmek gerekiyor sanırım, seçmeyince 36 mm göndermişler, olması gereken 31 mm, şu an ledleri kesebilir miyim diye araştırıyorum. ben düştüm siz düşmeyin.
Sofitlerde (festoon) 3mm uzun olanını yerine oturtmuştum. Kenar kısımlarından biraz traşlanırsa yerine oturur.
güle güle kullanın eksoz ucu güzel olmuş ama anahtarlık kırmızı olunca pek güzel gelmedi gözüme tabi tercih sizin
Egzoz ucunu takınca aracın fazladan bir sesi oldu mu? Eski aracımızda gereksiz bir boğuk ses sağlamıştı çıkartmıştık. Sizde durum nasıl? Görünüm olarak güzel olmuş bende düşünüyorumda öğrenci battı bu dönem Not: arka cam filminin stop kısmını keşke kestirmeseydiniz. Anahtar kılıfı siyah olsaydı daha bütünleşik olurdu,orjinal dururdu
36 mm ampulü bozmadan güneşliğin altındaki makyaj lambasına takın onunla uyum sağlıyor. Hımm Diyarbakır olsada ustaların işçiliği her yerde kötü oluyor şehir olarak ayırmayalım Ses aman aman fazla olmaz tabi
Ben ampul degisimi oncesi sorun olmamasi icin tum orj ampulleri sokup olctum ve ona gore tek tek siparis olusturdum sikinti olmadi. Ampuller degisince ic ambiyans cok hos olacak buradan bakabilirsiniz. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=61941.0
taktım hocam onları, şu an dipsiz ampuller kargoda diskoya döndü arabanın içi bi taraf kırmızı bi taraf beyaz . Her yerde aynı değil ya burada gerçekten sanayi işçiliği kötü, işini doğru yapan adam bulmak zor desek daha doğru olur. sizin konuyu takip ediyorum hocam:) cam çıtasını nereden temin ettiniz?