0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Kasıtlı mı yapılmış acaba?
Geçmiş olsun.Yolda başka bir cam açılırsa arka cam için daha büyük sorun olur. Komple çevresinden, ambalaj naylonu ile, maskeleme bandı kullanaraj geçici önlem alabilirsin.Bence yeni camın orjinal olmasına dikkat et, su sızdırmadığına ve reziztansın doğru bağlandığına.Tutanağa gerek olmaması lazım, acenta ile irtibata geçin bence.
evet giderken cam açmamak lazım doğrudur. peki cam takılırken nelere bakayım arkadaşlar rezistansın çalıştığı nasıl anlaşılır mesela.camı taktılar diyelima aracı aldım. rezistansı açsam camı ısıtır mı oradan anlayabilir miyim?
Geçmiş olsun Ali hocam. Bildiğim kadarı ile tutanak lazım.ama kasko şirketi sizi daha iyi yönlendirir
yan sanayi camı ödüyormuş orijinali de ödüyormuş ama kaskonun yetkili anlaşmalı yerinde olmadığı içindumankaya gebzeye gidip taktırırsın yüzde 20 sini sen ödersin dedilercam takması vs 1500 tl buluyor yaklaşık 300 tl ödemem gerekirmişaklım karıştı arkadaşlar @Ahmet Güve (8047) 300 tl fazla verip orijinal mı taktırmalıyım ne dersin
Çok geçmiş olsun hocam. Bu avensisin her şeyi mi pahalı olur?? Bir cam 1500 tl
Israrcı olursan, kasko anlaşmana da bağlı olarak ve acentanın da ilgisi ile artı ödeme yapmadan yaptırmaya çalış. Arkada dökülen camları da iyi temizlemek gerekir, söküm sırasında dökülecekleride.
Hocam geçmiş olsun. Kasko şirketlerine tanıdık olsa da ben güvenmiyorum artık. Servise tamire bıraktığımız Passat aracın sebebsiz yere %75'ini karşılarız gerisi sizin dediler. Aracı serviste bırakıp almadık. 2 gün sonra servisle anlaşıp (Artık aralarında ne geçti şimdilik bilmiyoruz) aracınız hazır gidip alabilirsiniz diye aradılar. Bastırabildiğiniz kadar iyi bastırın Hocam.