merhabalar 2007 model d4d triptronik corolla kullanıcısıyım vitesin önünde yer alan mmt tuşu çalışmıyor ve çok sıkışık trafiklerde gösterge panelinde vites E konumunda iken dişliye benzer kırmızı bir lamba yanıp sönüyor yardımcı olabilir misiniz ?
hemen şanzumanınızı işi bilen bir ustaya gösterin.tem toyota maslak mesela...istanbulda iseniz..
merhabalar 2007 model d4d triptronik corolla kullanıcısıyım vitesin önünde yer alan mmt tuşu çalışmıyor ve çok sıkışık trafiklerde gösterge panelinde vites E konumunda iken dişliye benzer kırmızı bir lamba yanıp sönüyor yardımcı olabilir misiniz ?
Samet bey, profil bilgileriniz tam olsa yardımcı olmak amacıyla sizi yönlendirebilir, yada davet edebiliriz, nerede ikamet ediyorsunuz? aracınızın kilometresi nedir? daha önce şanzıman ile ilgili bir işlem yapıldı mı?
aracınızın km si, şanzımanla ilgili bakım durumu ve aracı hangi şartlarda kullandığınıza göre değerlendirmek gerekir, ısınma sorunu olabilir.
Samet bey, profil bilgileriniz tam olsa yardımcı olmak amacıyla sizi yönlendirebilir, yada davet edebiliriz, nerede ikamet ediyorsunuz? aracınızın kilometresi nedir? daha önce şanzıman ile ilgili bir işlem yapıldı mı?
güncelledim işlerimden dolayı pek giremiyorum foruma araç 130.000 d4d işlem yapılmadı ama uzun süre trafikte bu sorunu yapıyor birde yokuş aşağı inerken motor soğuk iken vuruntu yapıyor ilginiz için herkese teşekkürler
@Ufuk Sönmez (16363)
güncelledim işlerimden dolayı pek giremiyorum foruma araç 130.000 d4d işlem yapılmadı ama uzun süre trafikte bu sorunu yapıyor birde yokuş aşağı inerken motor soğuk iken vuruntu yapıyor ilginiz için herkese teşekkürler @Ufuk Sönmez (16363)
Muhtemelen aktütaör arızası ile karşı karşıyasınız, debriyaj setinizi daha fazla yıpratmadan önce kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.
Muhtemelen aktütaör arızası ile karşı karşıyasınız, debriyaj setinizi daha fazla yıpratmadan önce kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.
Anladım ağır bir masrafmıdır peki ?
@Ufuk Sönmez (16363)
Anladım ağır bir masrafmıdır peki ? @Ufuk Sönmez (16363)
Aktüatör dışında birşey çıkmazsa Orijinal aktüatör ile değişim 450-500TL civarı tutar.
Debriyajda da sorun çıkarsa, Orijinal debriyaj seti ve işçiliği ile birlikte 1100TL daha eklemeniz gerekir.