Merhabalar,
Eski park sensörlerini yenileriyle değiştirirken, plastik kelepçeyle sabitlenmiş, arka plakalık aydınlatıcısının soketinin tampon tarafına.
Plastik kelepçeyi falçatayla tek elle kesmeye çalışırken, birazcık fazla güç uyguladım sanırım, aydınlatmaya giren o soket kırıldı, küçük bir alan 2 el giremiyor aracın altına yatarken. Arka plakalık aydınlatması çalışmıyor şimdi. Bu soketi her oto elektrikçide bulabilir miyim?
Bir de hepsiburadadan sipariş ettiğim cyclone bh001 park sensörünün 1 tane gözü hatalı çıktı. 1 tane hatalı çıkması normal midir? Yoksa benim yaptığım bir hata mı? İkilemde kaldım.
Teşekkürler.
Mesaj Birleştirildi: Ekim 21, 2014, 14:14:40
Kimse cevap vermemiş, yine ben kendi soruma kendim cevap vereyim

Kırdığım meğerse soket değil ampulün duyuymuş. duy ampülden kırılınca, ampül aydınlatmanın içinde kalmış. Aydınlatmayı yerinden çıkartıp bakınca anladım elektrikçide. Ampülü duy ile birlikte değişti. Sorun yok.

Elektrikçiye gittiğimde aracım marş almadı. Dün başlamıştı marşı zar zor almaya. Bugün tam da elektrikçide marş çalışmadı. Akü bitmiş meğerse, Mutlu akünün yan ürünü Povver akü 60Ah ile değiştik. Direk marş alıyor artık.