2013 model verso premium alan arkadaşım konu orada kapatıldığı için yardımcı olmak maksatlı buraya yazıyorum. Öncelikli olarak aracın hayırlı uğurlu olsun. Bende 1 ay önce 2011 verso premium aldım. Epey inceledim. Öncelikle arabayı kapılardan kilitlemek için kapı kollarının üzerindeki sensör gözlerine elini dokundurman yeterli, ayrıca bagaj kapağında ise yuvarlak bir düğme var tutamağın içinde ona dokunman yeterli. El frenine gelince ben servise gittim eleman bu verso toyotanın haylaz çocuğu tam çekmen lazım dedi. Endişelenme her şey normal. Allah kaza bela vermesin. Premiumlarla ilgili keşfetmemiz gerekenler varsa tecrübeli arkadaşlar yazarsa minnettar oluruz. Herkese selam...
dokundurdugumu düşünüyordum ,
zira farklık bır ıkı y ere o parmak dokundu

neyse tekrar deneyecegım,
tabı hanım biraz yumusak çekmiş olabılır el frenıni,
soylıyım bır dahakı sefere asılsın ,
yinede sıkıntılı bır durum bence haylazlığın ötesıne geçmiş
el freninizi serviste ayarlatın boşluğunu alsınlar düzelir
El freni ilk çıkan aurislerde çok sıkıntı vermiş zamanında, araç el freni çekili halde park edildiğinde geri kaçmış ve kazaya yol açmış
Arkadaşlar selam. 2009 premium arabamın emniyet kemeri uyarı şıkları yanıp sönüyor ama sesli bir sinyal vermiyor. Bu ayarlanabilir mi ? Bir de belli bir hıza ulaşınca otomatik kapı kilitleme olayı varmı ? Hani benimkinde yok ta, acaba sadece bana mı yok ?
Hakan bey,
Aracınızın kemer uyarıları bilgisayar ile kapatılmış.
Tekrar açtırabilirsiniz.
Kapı kilidi içinde aynı şey geçerli.
Yabancı bir sitede bunun arabadan da ayarlanabileceğini söylüyordu. Yani o düğmeye üç kere bas debriyaja iki kere bas gibi. Şimdi kombinasyonu hatırlamıyorum. Böyle birşey var mı ? Bir de mesela sadece sürücü koltuğu uyarı sinyalini açmak mümkün mü ? Arabayı alırken kullanma klavuzu çıkmadı. İnternetten de bulamadım. Arabanın kapı kollarındaki kilit sensörlerini bile bu siteden yeni öğrendim. İyi ki bu site var.
Mutlaka vardır.
Ama ben bilmiyorum.
Dün arabayı temizlerken bagaj kapısında üç tane tuş olduğunu gördüm 2 tanesi kapıları açıyor bunu biliyordum. Sağdaki 3. tuşa bastığınızda tüm kapıları kitliyor. Bunu kullanım kılavuzunda bile göremedim.