Gönderen Konu: touch 2 otomatik ekran parlaklığı ve geri görüş kamerası kapanması.  (Okunma sayısı 2724 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '13
  • 9 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
     Merhabalar. touch2 ekranın derin olmayan konumlandırılması sebebiyle gündüz seyir sırasında ekran zor görünüyor, daha kolay ekranı görebilmek ve güneş parlamasının etkisini azaltmak için ekranın parlaklığını açtım, hali ile hava karardıktan sonra çok fazla göz yormaya başlıyor. Ekran ayarları kısmında "gündüz modu" diye bir ayar mevcut bastığımda ekran kararıyor ve göz yormuyor. Sormak istediğim bu parlaklık ayarının otomatik olmasını sağlayan (örneğin farlar yanınca klima ve saatin ışığı otomatik azalıyor) bir yöntem varmıdır?
    İkinci olarak ise aracı ilk çalıştırdıktan hemen sonra geri vitese taktığımda, eğer aynı anda müzik sistemi açıksa geri vites kamerası kısa bir süre çalışıyor sonrasında kapanarak müzik sisteminde çalmaya başlayan medyayı göstermeye başlıyor, geri vitesden aracı çıkarıp tekrar geri vitese atmak gerekiyor görüntü gelmesi için. Bu durum hakkındada bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

2013 Corolla 1.4d Advance M/M

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Bizde otomatik kararıyor, hatta biraz önce marketin önünde beklerken farları kapattım ekran parladı parkları yaktığım anda karardı :)
İkinci durum için araçta bi sıkıntı olabilir, hiç yaşamadım
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara