0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bize gel o vakit
Seni anca ben paklarım Ahmed'im sen gel benim arkama saklan 132 kg'luk bir gövde seni saklamaya yeter herhalde
Hadi yine iyisin Ahmet. @Tekin Bozbey (21136) abimiz görmemiş yorumunu
bmc perişanlıktır. ondan sonra türk malına laf edince kızmayın. maliyetten kısayım derken ilginç tasarımlar piyasaya çıkıyor. mesela karsan'ın yeni minibüsleri. o nedir öyle ? bu kadar mı zevksizsiniz ?
Mesaj Birleştirildi: Ocak 12, 2016, 23:07:32bu arada otokar'ın hakkını yemeyeyim; gerçekten güzel araçlar üretiyorlar.
Yazın çektiğim ama şimdi ekleyebildiğim bir fotoğraf. TIR Türkçe isimli bir şirkete ait olsa da yabancı plakalı. Aracı gördüğümde müsait bir yer bulup dönünceye kadar 500-600 metre kadar bir yol gitmişimdir. İçeri giremediğim için uzaktan ancak bu kadar çekebildimHangisinden bahsettiğimi sanırım yazmama gerek yok
bence merco daha yakısıklı duruyor
Dün gece kayınpederim ile limana konteyner almaya gittik. 2001 model Renault Premium var kendisinde. Biraz yıpranmış bir araç. Değişik bir gezi oldu benim için ama eski araba hiç tat vermedi Fotoğraftaki Mercedes olacaktı ki!!! Hatta ona bile gerek yok bi Actros olsa o da yeterdi bana