0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ateşleme ve sübap ayarı olabilir benzinde denedizmi yalnız araç enjeksiyonlu xl karbüratörlü olur
evet araç karbüratörlü,benzinde deneme şansım olmadı henüz.bujilerde sıkıntı olabilir mi acaba ?
Olabilirde benzinde deneyin aynı sorun oluşacakmı yalnız paylaştığınız videodaki enjeksiyonlu
Benim başlıklarımı okursanız aynı sorunlar baş göstermiş ben tüp beynini değiştirdim stop olayından kurtardım . Temiz bir beyin buldum 3 gün trafikte denedm bütün ışıklarda istop ediyordu sıcakken.sogukken hiçbirsey yok. Lpg beynini değiştirdm şimdi stop kalmadı en ağır trafikte bana mısın demiyor??? Lpg Beyninin ömrü 50bin km çıkma bulun deneyin ondandır sıfır bir beyin 100tl sonra 0 taktırırsınız.
Gökhan bey subab ayarıyla ilgili çok yazım var onları okumanızı tavsiye ederim. Subab ayarının en büyük göstergesi aşırı yakıt tüketimi uzun yolda lpg beyin ayarları bilgisayarda yüksek çıksada arabayla uzun yolda kaç yakıyorsunuz. 18 krş yakıyordu ve subab ayarı benzinde de yapar ve daha fazla stop eder. Eğer benzinde araba normalse bu lpg beynidir. Benim "ateşleme mi sorun"diye yazımda video paylaştım. Bence o videoyu izleyin araba çalıştırırken rölanti de durmuyordu. Şimdi çalıştırınca 900 devirde sabit duruyor. Atiker bayisiyle inatlaştım lpg beyni bozuk diye adamlar dedi ki bozuk olsa beyin ayar tutmaz diye en sonunda dediğime geldiler çıkma beyin taktılar sorun beyinden çıktı. Beynin içinde diyağram parçaları valflerden kaynaklanıyor.hic bir lpgci beyni açmaz 100tllik parçaya işçilik yapmıyorlar. Sana tavsiyem araba benzinde 1 gün gez eğer istop etmiyorsa bir tane tanıdık dosttan yada atiker bayisinden muayyer çıkma beyin rica et 3 gün dene sorun bence beyinden ama için rahatlasın diye diyorum orjinal taktır sonra...ben 5 ay sonra çözdüm bu arada