0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 bakımdır Eskişehir Toyota servisine gidiyorum kesinlikle böyle bir muamele görmedim.Bilgi vermek şöyle dursun memnuniyetle ilgili aramadılar bile.(Ha şunu diyorlar bakım esnasında:Fren balataları değişecek, onaylıyor musunuz? Nedeni konusunda teknik elemandan herhangi bir açıklama yok.Rutin.)Eski parçaları verme olayı falan da yok.Ayrıca o kadar para veriliyorsa motorun da öyle toz toprak içinde teslim edilmemesi lazım diye düşünüyorum.Şunu da belirtmeden geçmeyeyim bu benim gördüğüm muamele.Diğer müşterilerine farklı davranıyorlarsa bilemem.
Ben de Dörtnal Toyota'dan 2004 Corolla A/T için 120 bin periyodik bakım fiyatı aldım. 370 TL fiyat çıkardılar. Yapılacak işlemler şöyle:-Polen filtresi değişimi-Hava filtresi değişimi-Yağ ve yağ filtresi değişimi (Yağ castrol)-Şanzıman yağı değişimi-4 adet buji değişimi-Fren hidroliğiPolen filtresi, hava filtresi ve motor yağı hariç 235 TL. Filtrelerin orijinal olduğunu hatta orijinalden daha iyi olduğunu söylediler. Benim de orijinal kavramı ile alakalı kafam karıştı aslına bakarsanız. Filtrelerin fiyatına bakmaksızın orijinal olanlarını kullanmak istiyorum. Nasıl anlıyoruz orijinali?
-Polen filtresi değişimi-Hava filtresi değişimi-Yağ ve yağ filtresi değişimi -Şanzıman yağı değişimi toplam 315 tl bu fiyat nasıl başka birşey yok