0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
range düşer ve en son sıfır olur. Ta ki benzin alıncaya kadar.
Hemşehrim hayırlı olsun. Benim 1.3 ü de bir süre benzinde sürmüştüm. Sonra tüp taktırınca sanki bedavaya gidiyormuşum hissettim Kime taktırdın?
Müjdat hocam Gül-cem brc yetkılısı servısıne taktıdım nejdat usta vardı. sabah verdık aksam aldık arabayı. bişey sorcam hocam. bu range yani aralık kısmı tüpte giderken azalıyor sıfırlandıktan sonra benzin bitmedıgı halde benzin bitmiş gibi ısık yanmaz dımı
Benzin alıncaya kadar devam eder. Bir sıkıntı olmaması lazım...
range sıfır olduktan sonra benzın ısıgı yanmaz dımı hocam ?
panik yapmayın abim aynı olayı bende yaşadım...normalde cruze range normal benzinde gidiyormuş gibi düşer hatta sıfırlanır:)) sıfırlanınca kırmızı ışık vs yanmaz...göstergelerdeki sekmelerde aynı seviyede kalır.(benzinde sıfırdan çalıştıkça, düşecektir) taki benzinliğe gidip 30-40 liralık benzin alınca içindeki benzinle yeni alınan benzini toplar günceller cruze ranginide )) hayırlı olsun gazın tadını çıkarın abim bunları düşünmeyin bende kesilcek edilcek diyordum fakat cüzdanı düşününce BRC candır diyorum...
Arkadaşların söylediği gibi. Benzin ışığı da yanmaz , benzin ibresi de düşmez. Tadını çıkarın. Yalnız benzininiz çeyrek deponun altına düşmesin. Sorunsuz kullanırsınız inşallah.
Merhaba benimde aynı model aracım var size bir sorum olacak aracımı 2014 nisan ayında aldım tüpü serviste taktırsam motor garantisi bozulurmu bilginiz varmı acaba teşekkür ederim
2200tl ye brc my11 taktırdık. +50 tl de tüp koyup deneme yapcaz dıye para aldılar. tüpün ilk kilometreleri için tavsiyeleriniz var mı acaba ?