0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Büyük ihtimalle baktığınız araçta 1.6 MPI motor ve 6 ileri tork konvertörlü şanzıman var. Verimsiz fakat sorunsuz bir kombinasyon.Bu arada imkanınız varsa Tour yerine Comfortline donanım bakmanizi öneririm.
kilometresi biraz fazla gibi. ayrıca lpg'li 2. el araç almak sıkıntılı olabilir. lpg ne zaman takılmış mesela ? 1-2 bin tl daha verip kilometresi daha düşük bir araç alabilirsiniz.
Verimsizden kastettiğiniz nedir?
hocam sakın kaçırma vw=çeyrek altın eğer sen almıyorsan ben alayım
Ne çeyreği, reşat altını mübarek. [emoji4] Ama burada önemli olan aracın ne için alınacağı? Kullanmak için mi satmak için mi?
"AL-SAT"a karşıyız. Alırsam uzun yıllar binebileceğim bir araç olsun istiyorum. Bu arada Lovato marka LPG 48000km'de 2011 yılında takılmış. Hitler motoru mu ne diye geçiyormuş motoru. TSI, FSI değil. Vitesi de 6 ileri triptonik yazıyordu sigorta şirketi kayıtlarında.
8 valf olan cok eskı bır motor.Lpg uyumlu ama cok sey beklenılmez o motordan.Hocam lpg takılalı 80 bın km olmus.Elı kulagındadır motoru rektefıye ettırmenın.Illa sedan dusunmuyorsanız o fıyata aurıs de bulunabılır
Ne resat altini kulçe altin yapmayin allahini severseniz tsi harici wv ler çakma wv gibi bisey
İhtiyaca göre değişen bir durum bu. Sorunsuz bir VW isteniyorsa 1.6 MPI alınır bence
1.6 passat ile 1.4tsi pasaatin arasinda daglar kadar fark var mesela dedigin gibi ama ben tercih etmem 1.6 motor wvde
1.6 MPI'ı Passat'a zaten büyük ihtimalle yanlışlıkla koydular. Veya fazla ürettiler, yazık olmasın diye hadi bunu Passat'a da koyalım dediler. [emoji4]
Suan aklima gelen iki tane araba var hani uretim hatasi diyoruz ya bazi insanlara buda o sekil biri cruze 1.6 otomatik digeri 1.6 passat
1.6 FSI gene biraz iyi de MPI felaket. [emoji4] Ben burada Passat'ı belkide en sert eleştireb kişiyim ama B6 1.4 TSI DSG Fırtına gri bir Passat'a hayir demem.