0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
böyle filmlerin yapılabiliyor olması güzel. ben de seyredenlerdenim ve beklentilerim doğrultusunda bir film çıktığı için memnunum. festival tadında sıcak bir film olmuş. çok fazla konusu yayılmadan, fazla mekân gezmeden akılda kalıcı ve samimi bir gösterimdi. arada yine cem yılmaz'ın ince esprileri vardı.av mevsimi'nden sonra zaten böyle filmlerin geleceği belliydi. millet olarak komediye çok düşkünüz ama türk yapımı filmlerde etrafınıza baktığınızda çoğunlukta ya komedi var ya da duygu sömürüsü. türk sinemasının böyle şeylere ihtiyacı var.
Faruk bey birşey sorucam acaba cem yılmazın bütün komedi serilerini izlemişmiydiniz? yoksa eşiniz yada sevgiliniz tarafından rica minnetmi gittiniz?
alıntı yaparken üye isminin hizasındaki alıntı sekmesini kullanırsanız doğru kişiden alıntı yapmış olursunuz.
Evet Cem Yılmaz'ın bütün filmlerini,showlarını izledim. Kendisini çok ta severim Bu filme de kız arkadaşımla gittik, ikimiz de beğenmedik Acaba bizde mi sorun var diye düşündüm filmden sonra, sonuçta Cem Yılmaz yani beklenti büyük... Filmi izleyen arkadaslarımın çoğu da benle ayni fikirde olunca rahatladım