Gönderen Konu: pek yakında!  (Okunma sayısı 1677 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
pek yakında!
« : Ekim 15, 2014, 16:22:18 »
ben bir cem yılmaz hayranı olarak kesinlikle tavsiye ediyorum. ama giderken komedi beklentisiyle giderseniz yanılırsınız. Adam film çekmiş komedi değil ama gerçekten herşey çok başarılı

Toyota Club Türkiye

pek yakında!
« : Ekim 15, 2014, 16:22:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
Ynt: pek yakında!
« Yanıtla #1 : Ekim 15, 2014, 17:16:05 »
Evet bencede çok güzel bir filmdi
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 15, 2014, 17:51:20 »
Pek yakında'yı izlemedim fakat Hokkabaz, Arog ve Gora üçlüsü benim favorilerimdir. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '14
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ekim 15, 2014, 17:53:51 »
Bende tavsiye ediyorum filmi arkadaşlar.Bence Herşey Çok Güzel Olacaktan sonra en iyi filmiydi.Ama şovlarındaki gibi aman aman güleceğim beklentisiyle gitmeyin sakın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 15, 2014, 23:07:53 »
ben de komedi diye gittim ancak aradığımı bulamadım komedi diye gitmeyin gidecekseniz gayet başarılı bir film
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 16, 2014, 00:14:46 »
Benim için tam bir hayal kırıklığıydı. Komedi olmadığını biliyordum ama yine de hiç beğenmedim. Sıkıldım izlerken, bitse de gitsek modundaydım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 16, 2014, 00:26:33 »
böyle filmlerin yapılabiliyor olması güzel. ben de seyredenlerdenim ve beklentilerim doğrultusunda bir film çıktığı için memnunum. festival tadında sıcak bir film olmuş. çok fazla konusu yayılmadan, fazla mekân gezmeden akılda kalıcı ve samimi bir gösterimdi. arada yine cem yılmaz'ın ince esprileri vardı.

av mevsimi'nden sonra zaten böyle filmlerin geleceği belliydi. millet olarak komediye çok düşkünüz ama türk yapımı filmlerde etrafınıza baktığınızda çoğunlukta ya komedi var ya da duygu sömürüsü. türk sinemasının böyle şeylere ihtiyacı var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Ekim 20, 2014, 17:12:38 »
böyle filmlerin yapılabiliyor olması güzel. ben de seyredenlerdenim ve beklentilerim doğrultusunda bir film çıktığı için memnunum. festival tadında sıcak bir film olmuş. çok fazla konusu yayılmadan, fazla mekân gezmeden akılda kalıcı ve samimi bir gösterimdi. arada yine cem yılmaz'ın ince esprileri vardı.

av mevsimi'nden sonra zaten böyle filmlerin geleceği belliydi. millet olarak komediye çok düşkünüz ama türk yapımı filmlerde etrafınıza baktığınızda çoğunlukta ya komedi var ya da duygu sömürüsü. türk sinemasının böyle şeylere ihtiyacı var.
Faruk bey birşey sorucam acaba cem yılmazın bütün komedi serilerini izlemişmiydiniz? yoksa eşiniz yada sevgiliniz tarafından rica minnetmi gittiniz?   :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 20, 2014, 17:17:21 »
Faruk bey birşey sorucam acaba cem yılmazın bütün komedi serilerini izlemişmiydiniz? yoksa eşiniz yada sevgiliniz tarafından rica minnetmi gittiniz?   :)

alıntı yaparken üye isminin hizasındaki alıntı sekmesini kullanırsanız doğru kişiden alıntı yapmış olursunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 20, 2014, 17:30:30 »
Evet Cem Yılmaz'ın bütün filmlerini,showlarını izledim. Kendisini çok ta severim :) Bu filme de kız arkadaşımla gittik, ikimiz de beğenmedik :) Acaba bizde mi sorun var diye düşündüm filmden sonra, sonuçta Cem Yılmaz yani beklenti büyük... Filmi izleyen arkadaslarımın çoğu da benle ayni fikirde olunca rahatladım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 20, 2014, 17:49:23 »
Filme gittim ama aman aman sarmadı.

Ozan GÜVEN hariç tüm karakterleri yerine oturtabildim.
Bu sefer Ozan GÜVEN olmamış.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 21, 2014, 01:02:24 »
Ben daha filmden cikali 2 saat falan oldu gercekten harika olmus ben begendim gitmek isteyenlerede kesinlikle tavsiye ederim.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Ekim 24, 2014, 11:42:07 »
alıntı yaparken üye isminin hizasındaki alıntı sekmesini kullanırsanız doğru kişiden alıntı yapmış olursunuz.

kusura bakmayın gerçekten vermiş oldupunuz bilgi için teşekkür ederim. bundan sonra daha dikkatli olucam.

Mesaj Birleştirildi: Ekim 24, 2014, 11:45:22
Evet Cem Yılmaz'ın bütün filmlerini,showlarını izledim. Kendisini çok ta severim :) Bu filme de kız arkadaşımla gittik, ikimiz de beğenmedik :) Acaba bizde mi sorun var diye düşündüm filmden sonra, sonuçta Cem Yılmaz yani beklenti büyük... Filmi izleyen arkadaslarımın çoğu da benle ayni fikirde olunca rahatladım :)

ya tabiki cem yılmaz olunca beklenti hep yüksek oluyo ama sizinkiside bakış acısı tabikide saygı duyuyorum. ama şundan eminim cem yılmaz film çekince insanlarda nasıl bir algı yer edindiyse hep komedi bekleniyor =) sizde haklı olarak beklenti büyük demekle yanlış birşey söylemiyorsunuz.